Workshop Honden Fotograferen – In Actie!

Hondenfotograaf Pet Portrait - Labrador Freyja - maand april - Workshop Honden Fotograferen - In ActieWorkshop Honden Fotograferen – In Actie

Wie mijn Facebookpagina volgt, zal het niet ontgaan zijn: ik ben dol op het fotograferen van honden in actie. En die voorliefde deel ik graag met jullie, in een toffe workshop Honden Fotograferen – In Actie!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het fotograferen van honden in actie, en mag je ook je eigen hond meenemen (mits deze goed onder appèl staat en goed met andere honden om kan gaan). Jullie gaan elkaars honden fotograferen. Heb je geen hond? Geen probleem! Je mag dan één van mijn meiden, Juno en Freyja, ‘lenen’ van me ;-)

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor iedereen die al wat meer weet van fotograferen, de basis al onder de knie heeft, en graag meer wil leren over het fotograferen van honden in actie.

Ben je nog een beginner op het gebied van fotografie, en wil je wel graag eerst nog de basis leren? Dan raad ik je aan eerst de Basisworkshop Dierenfotografie te volgen, die bevat wel de basis van het fotograferen.

Onderwerpen die aan bod komen:
 • Wat heb je nodig om honden in actie te fotograferen
 • Welke instellingen gebruik je
 • Hoe instrueer je de baas
Wanneer en waar:

Op dit moment staat de volgende datum op de planning voor de workshop:

 • Zaterdag 8 juli, van 13.00 tot 16.00 Geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen

De workshop zal plaatsvinden in de duinen bij Noordwijkerhout

Kosten:

€40,-, inclusief koffie, thee en fris. Er is ruimte voor maximaal 8 cursisten tijdens deze workshop. Let op! De workshop gaat alleen door wanneer er twee of meer aanmeldingen zijn.

Wat heb je nodig om deze workshop te kunnen volgen:

Een digitale spiegelreflexcamera

Een hond (dit is geen vereiste, je kunt ook met mijn honden werken)

Inschrijven

Inschrijven kan door middel van onderstaand inschrijfformulier. Wanneer er geen inschrijfformulier zichtbaar is, is er geen nieuwe workshop gepland of is de komende workshop al helemaal vol. Nieuwe datums volgen zo snel mogelijk, en dan verschijnt het inschrijfformulier ook weer op de pagina :-)

Je kunt tijdens het inschrijven meteen betalen via iDeal, Paypal of Bancontact.


        
 • Prijs: 40,00 € Aantal:
  Bij 'Aantal' kun je invullen met hoeveel personen je de workshop wil komen volgen. Kom je alleen, vul dan 1 in :-)
 • 0,00 €

Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijving. De workshop gaat door wanneer twee of meer cursisten hebben ingeschreven, uiteraard krijg je daar zo snel mogelijk bericht van. Wanneer de benodigde inschrijvingen niet behaald worden, wordt de workshop geannuleerd en krijg je je betaalde cursusgeld volledig terugbetaald.

 

Vragen?

Voor vragen over deze workshop honden fotograferen kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier van de website (zie bovenaan de website in het menu onder Contact), ik doe mijn best je vragen zo snel en uitgebreid mogelijk te beantwoorden!

Hondenfotograaf Wassenaar - Fotoshoot voor Labrador retrievers-12

Hondenfotograaf Noordwijk - Twee Labrador retrievers en een kitten-23

 

Menu