Workshop Foto’s Nabewerken met Lightroom en Photoshop

Workshop foto's nabewerken - Dierenfotografie workshops en cursussen Workshop Foto’s Nabewerken met Lightroom en Photoshop

Omdat er behoorlijk wat vraag naar is geweest, heb ik besloten mijn cursusaanbod uit te breiden met een workshop Foto’s Nabewerken met Lightroom en Photoshop. In deze workshop ga ik je uitleggen hoe ik mijn foto’s nabewerk, te beginnen in Lightroom, waar ik het meeste van het werk doe. Ook ga ik je uitleggen hoe ik in Photoshop kleine retoucheerklusjes uitvoer.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die nog niet met Lightroom en Photoshop werkt, en dat wel graag wil gaan doen.

Onderwerpen die aan bod komen:
 • De basis van Lightroom
  • De verschillende modules in Lightroom
  • Het nabewerken van je foto’s
  • Een praktijkgedeelte waarbij je één of meerdere van je eigen foto’s gaat nabewerken
 • De basis van Photoshop
  • Welke onderdelen zijn handig
  • Een praktijkgedeelte waarbij je één of meerdere van je eigen foto’s gaat nabewerken
Wanneer en waar:

Op dit moment staan de volgende datums op de planning voor de workshop:

 • 22 juli 2017 Geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen

De workshop zal plaatsvinden in de studio in Hillegom en zal van 9.00 tot 16.00 duren.

Kosten:

€95,- inclusief lesmateriaal, koffie en thee, en lunch. Er is ruimte voor maximaal 6 cursisten tijdens deze workshop. Let op! De workshop gaat alleen door wanneer er twee of meer aanmeldingen zijn.

Wat heb je nodig om deze workshop te kunnen volgen:

Een laptop met Lightroom en Photoshop geïnstalleerd, en enkele van je foto’s in RAW-formaat erop, zodat je tijdens de workshop het geleerde ook in de praktijk kunt oefenen.

Tijdens iedere workshop één persoon gebruik maken van mijn MacBook Pro, dus dit is geen echte must, maar wel prettig om vervolgens ook thuis lekker aan de slag te kunnen met het geleerde! Heb je dus geen laptop, dan is er geen nood. Meld dit wel van tevoren, want niet iedereen kan van mijn apparatuur gebruik maken!

Inschrijven

Inschrijven kan door middel van onderstaand inschrijfformulier. Wanneer er geen inschrijfformulier zichtbaar is, is er geen nieuwe workshop gepland of is de komende workshop al helemaal vol. Nieuwe datums volgen zo snel mogelijk, en dan verschijnt het inschrijfformulier ook weer op de pagina :-)

Je kunt tijdens het inschrijven meteen betalen via iDeal, Paypal of Bancontact.


        
 • Prijs: 95,00 € Aantal:
  Bij 'Aantal' kun je invullen met hoeveel personen je de workshop wil komen volgen. Kom je alleen, vul dan 1 in :-)
 • 0,00 €

Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijving. De workshop gaat door wanneer twee of meer cursisten hebben ingeschreven, uiteraard krijg je daar zo snel mogelijk bericht van. Wanneer de benodigde inschrijvingen niet behaald worden, wordt de workshop geannuleerd en krijg je je betaalde cursusgeld volledig terugbetaald.

Vragen?

Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier van de website (zie bovenaan de website in het menu onder Contact), ik doe mijn best je vragen zo snel en uitgebreid mogelijk te beantwoorden!

Menu