Workshop Dier en Baas fotograferen – Connectie en Liefde vastleggen

Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot - Workshop Dier en Baas fotograferen - Connectie en Liefde vastleggenWorkshop Dier en Baas fotograferen – Connectie en Liefde vastleggen

 

Tijdens deze 1-daagse cursus leer je van mij hoe ik te werk ga tijdens het fotograferen van dieren en hun baasjes, hoe ik de baas laat poseren, maar ook hoe ik die prachtige band tussen de twee naar voren laat komen in de foto’s. Er komen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) één of meer baasjes met hun hond naar ons toe tijdens de workshop, en je kunt het geleerde dan meteen in de praktijk brengen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor iedereen die al wat meer weet van fotograferen, de basis al onder de knie heeft, en graag meer wil leren over het fotograferen van dieren samen met hun baas.

Ben je nog een beginner op het gebied van fotografie, en wil je wel graag eerst nog de basis leren? Dan raad ik je aan eerst de Basisworkshop Dierenfotografie te volgen, die bevat wel de basis van het fotograferen.

Onderwerpen die aan bod komen:
 • Hoe kun je dieren en hun baasjes het beste poseren
 • Communicatie met de baas
 • Camera instellingen
 • Welke hulpmiddelen kun je het beste gebruiken bij Dier en Baas fotoshoots
Wanneer en waar:

Op dit moment staat de volgende datum op de planning voor de workshop:

 • Zaterdag 29 juli 2017, van 12.00 tot 16.00

De workshop zal plaatsvinden in de studio (theorie-gedeelte) en in de duinen bij Noordwijkerhout (praktijk). We zullen tussendoor met de auto naar de tweede locatie reizen. Als je geen auto hebt, laat dit dan even weten! Ik zorg er dan voor dat je met mij of met één van de andere cursisten mee kunt rijden naar de praktijklocatie.

Kosten:

€60,-, inclusief koffie, thee en fris. Er is ruimte voor maximaal 8 cursisten tijdens deze workshop. Let op! De workshop gaat alleen door wanneer er twee of meer aanmeldingen zijn.

Wat heb je nodig om deze workshop te kunnen volgen:

Een digitale spiegelreflexcamera

Inschrijven

Inschrijven kan door middel van onderstaand inschrijfformulier. Wanneer er geen inschrijfformulier zichtbaar is, is er geen nieuwe workshop gepland of is de komende workshop al helemaal vol. Nieuwe datums volgen zo snel mogelijk, en dan verschijnt het inschrijfformulier ook weer op de pagina :-)

Je kunt tijdens het inschrijven meteen betalen via iDeal, Paypal of Bancontact.


        
 • Prijs: 60,00 € Aantal:
  Bij 'Aantal' kun je invullen met hoeveel personen je de workshop wil komen volgen. Kom je alleen, vul dan 1 in :-)
 • 0,00 €

Ik stuur je zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijving. De workshop gaat door wanneer twee of meer cursisten hebben ingeschreven, uiteraard krijg je daar zo snel mogelijk bericht van. Wanneer de benodigde inschrijvingen niet behaald worden, wordt de workshop geannuleerd en krijg je je betaalde cursusgeld volledig terugbetaald.

Vragen?

Voor vragen over deze workshop Dier en Baas fotograferen kun je altijd contact met me opnemen via het contactformulier van de website (zie bovenaan de website in het menu onder Contact), ik doe mijn best je vragen zo snel en uitgebreid mogelijk te beantwoorden!

Hondenfotografie Katwijk - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in het Panbos-5Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasje

Menu