Valentijnsactie – Wie jarig is trakteert!

Hondenfotografie Hillegom - Verjaardag labrador JunoValentijnsactie – Wie jarig is trakteert!

Vandaag ben ik jarig, en over een maand is het Valentijn. Dit is dus het ideale moment om een toffe winactie te gaan organiseren!

En omdat ik in een gulle bui ben, geef ik niet één, maar twee fotoshoots weg!

Wat kun je winnen?

Een van deze twee fotoshoots:

  • Een Beloved fotoshoot voor jou en je hond, geschoten op een mooie locatie in de buurt van Leiden of Hillegom (gekozen in overleg met jouzelf uiteraard)
  • En omdat zo’n Beloved shoot niet helemaal goed toe te passen is voor katten: een fotoshoot in de studio in Hillegom voor je kat

We plannen de shoot in op een moment dat voor ons allebei goed uit komt, en na afloop krijg je de nauwkeurig nabewerkte eindselectie aan foto’s op cd thuisgestuurd. De foto’s zullen daarnaast gebruikt worden in mijn portfolio en op het blog, en kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Wat moet je ervoor doen?

Heel simpel:

Stap 1: Like de Facebookpagina van Pet Portrait:

 

Stap 2: Vertel hieronder in een reactie waarom jij vindt dat je één van deze twee fotoshoots moet winnen, en vertel er ook bij welke je precies wil winnen.

That’s it!

Ik maak de winnaar bekend op Valentijnsdag.

 

EDIT 9 januari: Enkele mensen volgen niet beide stappen, en worden daarom gediskwalificeerd van de winactie. Het is wel zo eerlijk naar alle andere deelnemers toe om beide stappen te volbrengen (en ook best een hele kleine moeite, toch?), dus alleen mensen die allebei doen maken kans op één van de fotoshoots.

Juno verjaardag-9

Marieke van Steijnjanuari 7, 2016 - 9:15 am

Ik wil graag winnen voor mij en me knappe meisje tess. Schiet veel foto’s van haar maar niet van ons samen. En vind jouw werk geweldig ☺

Lisanne Leemansjanuari 7, 2016 - 9:19 am

Als aller eerst gefeliciteerd natuurlijk!! Maak er een fijne dag van’ En wat een leuke win actie zeg! Ik doe mee en zou graag de beloved fotoshoot winnen! Omdat ik al zo ontzettend enthousiast ben over de foto’s uit de studio die ik 3 december heb laten maken! En ook ontzettend graag een keer een foto van ons samen met mijn hondjes zou willen!

Linda van Oorsouwjanuari 7, 2016 - 9:23 am

Van harte gefeliciteerd!
Ik zou wel de Beloved fotoshoot willen winnen. Ik heb prachtige fotos van mijn nestje pups gehad, maar van mijn eigen honden heb ik nog geen foto’s van pet-portrait. En die fotos zijn het toch zeker waard!

Roxy Schoonderbeekjanuari 7, 2016 - 9:37 am

Gefeliciteerd Maak er een mooie dag van! Ik zou graag mijn twee liefste vriendjes Abel en Guus ( heilige birmaan& Ragdoll) door jou willen laten vastleggen Ik ben elke keer erg onder de indruk als ik al die prachtige katten foto’s voorbij zie komen

Sylvia Hakfoortjanuari 7, 2016 - 9:47 am

Wat een gave actie!! Ik zou graag een shoot winnen voor mijn twee mooie Ragdoll katten Mauws en Mimi. Zij hebben een eigen website (www.mauws.nl) en zij kunnen wel een mooie professionele shoot gebruiken! Uiteraard maken we dan reclame voor jouw website :)

Jolanda Sijbersjanuari 7, 2016 - 9:48 am

Gefeliciteerd!
Ik zou graag de beloved fotoshoot willen winnen omdat ik eigenlijk helemaal geen mooie foto’s heb van mijn 2, inmiddels 10 jarige labs, en mij! Ik hoop ze nog jaren bij mij te mogen hebben, maar elk jaartje is weer meegenomen en dan zou het toch geweldig zijn om nog een mooie fotoshoot van ons te kunnen maken!

Anouchka de Boerjanuari 7, 2016 - 9:57 am

Gefeliciteerd!! Ik zou graag de fotoshoot willen winnen voor onze Nala(Labrador). Ik zou het geweldig vinden als ze dan met onze 2 lieve/mooi kids samen op de foto gaat! Het zou zo mooi zijn als de liefde tussen Nala en kids op foto vastgelegd kan worden door jou!

Carla de Jong-Huelejanuari 7, 2016 - 10:13 am

Omdat de eerste keer zo leuk was! En we het graag herhalen als Amy net zo oud is als Ziva tijdens de shoot.

Gerard Jaspersejanuari 7, 2016 - 10:13 am

Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik zou graag een fotoshoot willen hebben van onze 2 kinderen samen met Brody. De reden… mijn vrouw heeft afgelopen december een hartinfarct gehad en heeft heel veel steun aan Brody om haar angst om weer naar buiten te gaan te overwinnen. Hij geeft haar de zelfvertrouwen terug die ze altijd gehad heeft en sinds het voorval zijn ze onafscheidelijk.

Daniëlle Haffertjanuari 7, 2016 - 10:22 am

Ik wil graag winnen omdat ik 30 januari mijn labrador pup op mag halen bij de fokker. Ze groeien zo hard, hoe leuk is het dan om een mooie fotoshoot te doen en deze puptijd voor altijd vast te leggen. Een beloved fotoshoot zou dus geweldig zijn!

Annemiek De Langejanuari 7, 2016 - 10:47 am

Ik zou graag willen winnen omdat ik geen 1 echt mooie foto van onze labrador Boedha heb. En ik zou hem zo graag aan de muur willen hangen ( de foto hoor hihi).

Cynthia van der Meer-Slotboomjanuari 7, 2016 - 11:05 am

Gefeliciteerd! Geniet lekker van je verjaardag! Tja, waarom ik de fotoshoot van baasje met hond zou willen winnen…we hebben mooie foto’s van onze twee apekoppen maar van ons viertjes samen die schieten er altijd bij in! Het lijkt mij geweldig om samen met mijn ‘gezinnetje’ op de foto te gaan! Maar als ik de reacties lees van sommige andere dan geef ik mijn kans weg!

Erna Aarsenjanuari 7, 2016 - 11:31 am

Gefeliciflapstaart … Wij weten hoe mooi jouw foto.s zijn
Wat zou ik blij zijn met een mooie foto serie over het werk van Hulphond kaiko

Annemarie de Bruinjanuari 7, 2016 - 12:33 pm

Gefeliciteerd met je verjaardag. Jij jarig en trakteert. Ik jarig en zou het super gaaf vinden om op mijn verjaardag (14 febr) dit leuke kado te krijgen. De shoot met mijn mooie trouwe witte viervoeter Tristan (hond) zou ik super vinden.

Mathilde Pienemanjanuari 7, 2016 - 1:18 pm

Graag de beloved fotoshoot met mijn geweldige hond Emma. Mijn cheerleader, mijn vrolijke alles. De baas mag er ook bij evt

Liane de Grootjanuari 7, 2016 - 1:36 pm

Gefeliciteerd!! Ik zou heel graag een beloved fotoshoot willen winnen met mijn hond. Ik heb al hele mooie fotostudio foto’s van Senne. Maar nog geen foto’s buiten op een mooie locatie en helemaal niet van ons samen

Iris Elena Huntinkjanuari 7, 2016 - 3:37 pm

Gefeliciteerd met je verjaardag
Ik wil heel graag winnen voor me hond en mij omdat ze al bijna twee is en ze is super lief en vorige shoots was zo ontzettend leuk en wil graag meer foto’s van me hond of van mij en een pony die al twee jaar van mij is

Sonja van Egmondjanuari 7, 2016 - 4:21 pm

Ha Sanne, van harte! Lijkt me fantastisch om een Beloved shoot te winnen met de BouKeet. Zat leuke foto’s van die twee, maar niet van ons samen. Ik sta zelf niet graag voor de camera, maar met de mooie Beloved stijl durf ik het wel aan. En als er dan door iemand wordt geschoten, dan heel graag door jou!

Tamara Gliéca Kempejanuari 7, 2016 - 4:52 pm

Gefeliciteerd Sanne ! Omdat we vorig jaar zelf in de kijker stonden, zouden we nu Bipa in het zonnetje willen zetten door middel van een mooie beloved shoot. Een hele leuke actie. Ik probeer heel vaak foto’s van hem te maken, maar hij is zo ontzettend snel en daardoor hebben we vaak alleen flaporen, staarten en gekke uitdrukkingen. Hahaha.

Ilse Blokjanuari 7, 2016 - 9:59 pm

Nog van harte gefeliciteerd Sanne! Wat een leuke actie zeg! Ik zou graag de kattenfotoshoot winnen. Ik vind het te gek om foto’s maken, maar van mij eigen katten lukt mij dit helaas niet.
Mijn Boaz en Tabor zijn 5 jaar en het zou dan ook geweldig zijn als ik eindelijk een mooie canvas van hun aan de muur kan hangen!

Danielle Walison-Schipperjanuari 8, 2016 - 4:51 pm

Ik zou heel graag de Beloved fotoshoot willen winnen voor onze hond Basje. Hij is nu bijna 17 jaar en begint langzaamaan toch echt een oud mannetje te worden. We genieten ontzettend van en met onze hond en moeten er niet aan denken dat we hem zouden moeten missen, maar we beseffen maar al te goed dat ook elke dag de laatste zou kunnen zijn. Daarom zou het echt fantastisch zijn om, nu het nog kan, nog een paar mooie foto’s van ons drietjes te laten maken.

Sanne van der Vorstjanuari 8, 2016 - 9:21 pm

Ja met mijn cane corso sox!

Jennifer Visserjanuari 19, 2016 - 1:25 pm

Van harte gefeliciteerd Sanne! Zou heel gaaf zijn om samen met Bono voor de camera te verschijnen!! Ik geniet nog steeds elke dag na van de vorige fotoshoot. Zeker nu de foto op hout afgedrukt aan de muur hangt, zou ik nog wel een mooie willen voor in mijn eigen kamer <3

Diane Dekkerjanuari 19, 2016 - 6:21 pm

Ik wil graag winnen omdat Valentijnsdag voor mijn man en mij een speciaal tintje heeft en wij geen mooie foto’s hebben van ons met onze Dika, de lab/golden, ex-KNGF’er!

Wia Koopmanjanuari 20, 2016 - 11:05 am

Wat zou ik graag in aanmerking komen voor een shoot. Afgelopen zondag is onze Golden Retriever Silva moeder geworden van 10 puppen. Hoe leuk zou het zijn om deze wondertjes door jou te laten fotograferen! En Valentijn? Het zou een grote verrassing voor mijn echtgenoot zijn, die door ziekte ruim 2 jaar asn huis gekluisterd is, en ondanks dat positief blijft en zijn energie uit de hinden haalt.

Annemiek De Langejanuari 20, 2016 - 11:31 am

Ik zou graag een shoot willen van onze hond. Zij heeft ons door een zware periode heen gesleept. Zij is voor het hele gezin een hele goede vriend!

Tarea Vd Laanjanuari 20, 2016 - 12:32 pm

Happy B-day! Wat een SU-PER leuke traktatie!
Ik wil graag de Beloved fotoshoot voor mijn hond Koda en mij winnen omdat hij alle credits van het leven verdient! Een foto zegt meer dan duizend woorden en ik zou er één willen hebben waarbij zichtbaar is wat hij voor mij betekent. Hij is mijn therapeut op vier poten, met een staart en een natte neus. Hij is letterlijk mijn levensredder! Één die zeker vastgelegd zou moeten worden op beeld.

Rebecca Liedermooyjanuari 21, 2016 - 2:12 pm

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sanne!
Wat een leuke winactie! Afgelopen zomer heb je al hele mooie studio foto’s van Rocky en ons gemaakt. Een Beloved fotoshoot op een buitenlocatie zou dan ook een hele leuke aanvulling zijn. Mijn fotomodel Rocky kan namelijk niet wachten om weer een keer voor jouw camera te mogen poseren ;)!

Runa Labordusjanuari 24, 2016 - 4:54 pm

Ik zou graag willen winnen en dan mijn 2 lieffies op de foto laten zetten. Mijn dochtertje van 2,5 jaar en mijn zwarte labrador van 3,5. Mijn dochter en zij zijn dikke maatjes en een mooie foto mag dan niet ontbreken tussen alle foto’s.

Mariette Jetfebruari 9, 2016 - 1:39 pm

Na zo’n gave foto shoot van vanochtend zou ik héééél graag een Beloved Fotoshoot willen winnen! Want mijn hondjes zijn ècht mijn hartendiefjes ❤️ Een super mooie en dierbare herinnering zou dat zijn.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu