Valentijnsactie 2017 – We vieren Valentijn in de studio dit jaar!

Valentijnsactie 2017 - We vieren Valentijn in de studio dit jaar!Valentijnsactie 2017 – We vieren Valentijn in de studio dit jaar!

Op zondag 5 februari, anderhalve week voor Valentijnsdag, is de studio alvast helemaal roze en rood gekleurd, want dan vieren we vast Valentijn in de studio! Kom je ook?

Wat is het?

Valentijn in de Studio! Voor de baasjes staat wat te drinken klaar in de studio, en wat lekkers. Ook voor de honden is er wat lekkers, en iedere hond mag op de foto in Valentijn-thema. De foto wordt je later toegestuurd per mail.

Wat zijn de spelregels van de Valentijnsactie?

Deze zijn vrij simpel:

  • Valentijn in de studio vindt plaats op zondag 5 februari, van 10.00 tot 14.00
  • Je kunt gewoon binnen komen lopen
  • Alleen de hond die op de foto gaat mag los, eventuele andere aanwezige honden moeten aangelijnd blijven om te voorkomen dat de studio één groot speelterrein wordt
  • Alleen honden die met andere honden overweg kunnen zijn welkom, we kunnen niet garanderen dat je als enige aanwezig zult zijn namelijk
Mag iedereen meedoen met de Valentijnsactie?

Natuurlijk! Meedoen aan Valentijn in de Studio is helemaal gratis! De foto die je in de week na de actie toegestuurd krijgt kun je gebruiken als Valentijnskaart voor je lief, of misschien voor het vriendje/vriendinnetje van je hond ;-)

Waarom organiseer je dit?

Vooral omdat ik dat leuk vind :-) Natuurlijk levert het ook wat reclame op voor mijn bedrijf, en dat is mijn tweede reden voor het organiseren van deze Valentijnsactie.

—–

Ik heb op Facebook een evenementpagina aangemaakt, waar je kunt aangeven of je meedoet of niet. Natuurlijk ben je dit niet verplicht, maar ik vind het wel erg leuk om van tevoren alvast een klein beetje een idee te hebben van wie meedoet! :-) Je vind hem hier: https://www.facebook.com/events/790626481097061/

Valentijnsactie 2017 - We vieren Valentijn in de studio dit jaar!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu