Supercoole cd-hoesjes nu ook bij Pet Portrait!

Supercoole cd-hoesjes nu ook bij Pet Portrait!

Supercoole cd-hoesjes nu ook bij Pet Portrait!

Ik schreef op het blog van mijn andere website, Sanne van de Berg Fotografie, al eerder over de onwijs gave cd-hoesjes van gerecycled papier die ik had laten maken, en nu heb ik ze ook voor Pet Portrait!

Vanaf nu krijgen alle klanten die via Pet Portrait een fotoshoot boeken voor hun huisdier dus hun cd in zo’n stoere hoes, compleet met het pootjeslogo, thuisgestuurd! Gaaf!

Ook de cadeaubonnen hebben een speciaal Pet Portrait sausje gekregen, hierover zal ik binnenkort ook een blogje schrijven. En ik heb nog meer plannen met dit coole kraftpapier, dus stay tuned!

Mirjamfebruari 18, 2012 - 1:16 pm

Hoi meisje,
Wat zijn ze weer mooi ook, deze hoesjes. Heel erg leuk, met dat felroze lint, het bedeltje en het labeltje erbij.
Supermooie combinatie met dat craftpapier en het touw…
Leuk op de foto gezet ook trouwens, maar dat kun je natuurlijk wel aan jou overlaten, haha….
Liefs van mij
XXX

Sannefebruari 18, 2012 - 1:26 pm

Hoi mam!
Dank je wel! Ik vind het altijd zo leuk om van mijn cd’s een echt cadeautje te maken voor m’n klanten :-) Krijg er ook iedere keer weer erg leuke reacties op, dus ik denk dat iedereen het wel kan waarderen!
Liefs,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu