Slangenfotografie Leiden – Mijn eigen Koningspythons

Slangenfotografie Leiden - Foto van onze eigen koningspython (Fire Spider)

Slangenfotografie Leiden – Mijn eigen Koningspythons

Vorige week besloten Jerome en ik om na het eten nog even aan de slag te gaan met het fotograferen van onze eigen dieren. Omdat het momenteel flink druk is binnen mijn bedrijf, schiet het fotograferen van onze schatten (allemaal, zowel degenen met een zacht vachtje als degenen met een ietwat meer leatherlook ^^) er nogal eens bij in. Vandaar dat we er zo eens in de zoveel tijd eventjes wat tijd voor inplannen in de avonduurtjes, en deze keer was het de beurt aan de pythons.

De website die we hebben voor de slangen (We Morph) heeft best dringend nieuwe foto’s nodig van de pythons, vooral omdat we momenteel midden in het broedseizoen zitten, en aardig wat jonge slangetjes aan het grootbrengen zijn. De beauty hierboven is er daar eentje van, en zij blijft bij ons wonen :-)

We hebben niet alleen het jonge spul gefotografeerd, maar ook de oudere garde hebben we voorzien van nieuwe foto’s. Hieronder zie je Tink, die ik in 2011 fotografeerde als klein mannetje, en die inmiddels een prachtige volwassen python geworden is. En vader! De jonge pythons helemaal onderaan zijn allemaal kinderen van hem, en zijn dit jaar geboren. Wat zijn ze mooi he?

Voor degenen die iets meer van Koningspythons afweten, en misschien nieuwsgierig zijn naar welke kleurmorphs dit allemaal zijn, even alles op een rijtje (beginnend vanaf de foto hierboven): Fire Spider, Firefly, Fire, Bumblebee, Yellowbelly, Mojave, Firefly, Spider, Calico, Champagne (hij was een beetje verlegen), drie verschillende Fireflies op rij, en tenslotte een Lemon Pastel.

Er waren nog een aantal dieren in vervelling, dus we zullen binnenkort nog een keertje een fotoshoot voor ze moeten doen, om ook die op de foto te zetten. En uiteraard komt er dan weer een blogje :-)

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je slang, of misschien een ander reptiel? Neem dan vandaag nog contact met me op, of kijk voor meer voorbeelden van mijn werk in mijn portfolio voor slangenfotografie!

Slangenfotografie Leiden – Mijn eigen Koningspythons

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu