Groei mee – Puppy’s / Kitten’s 1e jaar – 3 fotoshoots in het eerste jaar

Groei mee - Puppy's / Kitten's 1e jaar - 3 fotoshoots in het eerste jaar
Groei mee – Puppy’s / Kitten’s 1e jaar – 3 fotoshoots in het eerste jaar

Drie keer een Dierfotoshoot Standaard (normale prijs €100,-), tegen een gereduceerde prijs!

We spreken af tijdens drie momenten in het opgroeien van je pup of kitten:

  • Wanneer je de kleine net in huis hebt
  • Wanneer de kleine ongeveer 6 maanden oud is
  • Op of rond de 1e verjaardag van de kleine

Op deze manier heb je een toffe serie foto’s die ieder stadium van het eerste jaar van je pup of kitten mooi weergeeft. Er zijn twee opties voor deze fotoshoots:

 

OPTIE 1 – GROEI MEE FOTOSHOOT IN DE STUDIO IN HILLEGOM OF OP EEN BUITENLOCATIE:

Jullie komen naar de studio in Hillegom, die van alle gemakken voorzien is en waar we alle ruimte hebben om je geliefde viervoeter rustig en ontspannen op de foto te zetten. Er zijn diverse mandjes en andere accessoires aanwezig in de studio.

Of we zoeken een toffe buitenlocatie op, zoals het strand of het bos, en maken daar een serie prachtige foto’s van je pup. Dit is natuurlijk enkel geschikt voor honden.

We kunnen ook een combinatie doen van beiden, zodat je bijvoorbeeld bij de allereerste fotoshoot in de studio komt, bij de volgende we naar buiten gaan, en we bij de verjaardagsshoot weer in de studio afspreken. Of een andere combinatie (zolang iedere individuele fotoshoot maar óf binnen, óf buiten is).

€225,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op drie cd’s (één voor iedere shoot), en inclusief afdrukken ter waarde van €30,- (€10,- afdruktegoed per shoot)*

 

OPTIE 2 – GROEI MEE MET FOTOSTUDIO-AAN-HUIS:

Ik kom bij jullie thuis, en bouw bij jullie in de woonkamer mijn studioapparatuur op voor de fotoshoot. Op die manier hoeft je huisdier niet te reizen, en zijn ze in hun eigen omgeving.

*let op! Deze shoot is alleen geschikt voor katten en kleine hondenrassen, i.v.m. het formaat van de mobiele fotostudio*

€315,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op drie cd’s (één voor iedere shoot), en inclusief afdrukken ter waarde van €30,- (€10,- afdruktegoed per shoot)*

 

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, reiskosten binnen een straal van 50 kilometer rond Leiden (hierbuiten reken ik €0,25 per gereden kilometer) en verzendkosten van de cd. Ik werk op basis van aanbetaling van 25% van het totaalbedrag, zodra dit bedrag overgemaakt is, is je reservering definitief.  De factuur voor het restbedrag voor alledrie de fotoshoots ontvang je na afloop van de eerste shoot. Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bij een studiofotoshoot zit het gebruik van één achtergrondkleur inbegrepen, voor eventuele extra kleuren wordt €20,- extra in rekening gebracht. Meer info over achtergrondkleuren vind je hier: klik!

 

Een gemiddelde Groei mee fotoshoot:
  • Duurt circa een uur
  • Kan uitlopen, ik neem altijd ruim de tijd om ervoor te zorgen dat alle dieren zich lekker op hun gemak voelen
  • Komt binnen één tot twee dagen na de shoot als ‘Preview-post’ op het blog, zodat je vast een paar foto’s kunt zien
  • Heb ik binnen één tot twee weken nabewerkt, waarna de cd jouw kant op komt
  • Kun je, nadat ik de foto’s nabewerkt heb, online bekijken op een persoonlijke pagina met een webshop erbij, waar je dan meteen die €10,- nabesteltegoed kunt besteden!
Menu