Preview: Rattenfotografie Leiden – Fotoshoot voor ratten Pepper, Nero en Bella

Rattenfotografie Leiden - Foto van de Fotoshoot voor ratten Nero, Bella en Pepper

Afgelopen zaterdag was ik bij Natasja thuis, hier in Leiden, voor een supertoffe primeur voor Pet Portrait: rattenfotografie! Ik had al eerder muizen voor de camera gehad, maar nog geen ratten, dus ik was meteen enthousiast toen Natasja mij mailde om een shoot te boeken voor haar drie schatten Pepper, Nero en Bella.

We zijn lekker ontspannen begonnen met fotograferen, op de nieuwe rode achtergrond, die vooral bij Pepper erg gaaf stond! En Pepper (op de foto hierboven) was ook nog eens degene die het allemaal het interessantst scheen te vinden, dus ik kon heerlijk beginnen met fotograferen. Ik heb een aantal geweldige portretjes van haar kunnen schieten terwijl ze op een snoepje aan het knabbelen was, en heb ook een paar toffe platen waarbij ze recht de camera inkijkt. Nero (de zwarte) en Bella vonden de lampen en het zwarte ding dat in hun gezicht geduwd werd een stuk minder interessant, maar met een snoepje konden ook zij aardig omgekocht worden ;-) Bella kwam op een gegeven moment zelfs de camera eens even uitgebreid inspecteren!

Ik vond het ontzettend gaaf om dit stel schattige ratjes te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat Natasja deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Dierfotografie – Konijnen en Knagers, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Annemarie Bennis-Lovinkdecember 6, 2012 - 8:14 pm

Blijven leuke beesjes! En mooi die roze achtergrond!

Sanne Van de Bergdecember 6, 2012 - 8:15 pm

Ze zijn zeker leuk :-) Lekker eigenwijs!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu