Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor vier Noorse Boskatten

Kattenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor vier Noorse Boskatten

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor vier Noorse Boskatten

Gisteren waren de vier prachtige Noorse Boskatten Quinn, Kaito, Nova en Muchi bij mij op bezoek in de studio, voor een fotoshoot. Hun baasjes hadden de shoot een poosje geleden bij me geboekt, en gisteren was het dan zover!

Nadat het viertal een poosje de tijd had gekregen om de studio op hun gemakje te verkennen, begonnen we met fotograferen. We maakten eerst foto’s van de bijdehandste van het stel, kitten Nova. Nova is een schatje, enorm speels en heerlijk ondernemend, en als ze zelf niet op de foto ging vond ze het geweldig om de andere katten van een afstandje lekker te gaan zitten uitdagen. Kleine deugniet ;-)

Kaito vond het allemaal een stuk spannender. Hij is de enige kater van het stel, en is prachtig! Hij vond het stiekem alleen wel best om van een afstandje toe te kijken hoe de anderen op de foto gingen. Maar gelukkig hebben we ook van hem een aantal erg mooie platen kunnen schieten! Quinn was net als Nova lekker speels, en wilde ook wel samen met haar kleine vriendinnetje op de foto. Ook van haar hebben we een stel mooie soloplaten geschoten, en daarbij hebben we van deze dames ook erg toffe springfoto’s gemaakt. Vooral Quinn vliegt op haar speelgoedprooien af, geweldig om te zien!

Muchi vond het ook allemaal wat spannender, maar ook van haar hebben we een stel prachtige foto’s kunnen maken, waaronder enkele waarop ze prachtig statig zit, en je haar mooie vacht en staart goed kunt zien. We sloten de fotoshoot af met wat staartfoto’s. Noorse boskatten hebben een prachtige staart, en ik kon het niet laten om daar nog wat foto’s van te maken.

Ik vond het geweldig om met deze vier lieverds en hun erg gezellige baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes van Quinn, Kaito, Nova en Muchi deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je gezocht op Kattenfotografie Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor vier Noorse Boskatten
Denisefebruari 1, 2014 - 10:41 am

Super gave foto’s! Wat een lekker stel zijn ze toch. We zijn er heel blij mee Sanne dankjewel!

Denise van Duinfebruari 1, 2014 - 3:03 pm

Super super super <3

Mirjam Romijnfebruari 1, 2014 - 5:51 pm

Ze zijn prachtig, ook de staarten…

Mirjamfebruari 1, 2014 - 6:52 pm

Hey meisje,
Wat een prachtige foto’s zijn dit geworden. Wat zijn die Noorse boskatten toch mooi. Geweldig mooie kleuren in hun dikke vachten… Super gewoon…
Ik ben en blijf trots hoor!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu