Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Schnauzer Julius

Hondenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Schnauzer Julius

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Schnauzer Julius

Gisteravond was de erg gezellige en lieve Schauzer Julius bij mij in de studio, voor een fotoshoot. Zijn baasjes, of liever gezegd, de kinderen van zijn bazin, hadden de shoot als verrassing geregeld, zo lief!

Julius is een heerlijk eigenwijs mannetje (hoe kan het ook anders, met die naam, mijn eigen Julius is weliswaar een kat, maar net zo eigenwijs, haha!), en zit het liefst zo kort mogelijk stil. Maar gelukkig kregen we het wel voor elkaar om hem te laten poseren, eerst op de grijze achtergrond, en vervolgens ook nog op de crèmekleurige. Julius springt ook heel graag naar snoepjes, dus kon ik het niet laten om dit ook nog even vast te leggen. Dit leverde een aantal erg toffe platen op van een naar brokjes springende Julius, en zelfs eentje waar je het snoepje nog zijn bekkie in ziet verdwijnen (op de grijze achtergrond), zo cool!

Behalve al die gekkigheid hebben we natuurlijk ook wat mooie portretten van dit ontzettend lieve meneertje geschoten, en heeft Julius zich al met al voorbeeldig gedragen. Ik ben fan!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Schnauzer Julius

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu