Preview: Dierfotografie Den Haag – Fotoshoot voor de Bengaalse Kittens van Poes Heaven

Afgelopen zaterdag was ik weer bij Cattery Praslin in Den Haag, ditmaal voor een fotoshoot voor de kittens van poes Heaven. Bij Praslin worden alleen prachtige Bengaalse katten gefokt, en zoals je ziet zijn ook deze kittens weer geweldig!

Voor deze fotoshoot hebben we gekozen voor een wat rustigere achtergrondkleur dan de vorige keer (hoewel ik dat knalgeel nog steeds supergaaf vind!), namelijk grijs. De kittens van Heaven waren ook al iets ouder dan de kittens van Porsche die ik in maart fotografeerde, en daardoor heerlijk speels! En dat levert dan weer een hoop supergave en hilarische dancing-cat foto’s op! Gedurende de fotoshoot kwamen er regelmatig kittens plotseling in beeld rennen, om te proberen het verenspeeltje voor hun broertje of zusje weg te grissen. Geweldig, die karaktertjes! Uiteraard konden ze behalve spelen ook geweldig poseren, lekker arrogant kijkend, zoals het echte katten betaamd ;-) Niet alle kittens waren even enthousiast, sommigen vonden het papier van de achtergrondrol maar een beetje vreemd, en durfden er niet zo goed overheen te lopen. Na wat onzekere stapjes, een hoop geduld van onze kant, en wat extra speelgoed om ze om te kopen, kwamen ook deze kittens gelukkig helemaal ‘los’, hihi!

Tussendoor heb ik ook nog wat foto’s van hun nieuwste aanwinst, kater Maserati, gemaakt. Wat een prachtig dier is dat! En uiteraard mocht moeder Heaven zelf ook niet ontbreken op de foto’s! Ze bewees ons dat ook moederpoezen het erg leuk vinden om met veertjes aan touwtjes te spelen!

Ik ben zelf weer erg tevreden over de foto’s, en ik hoop dat de kittenkopers en Nikoletta van Cattery Praslin ze ook mooi zullen vinden! Wat vinden jullie ervan?

 

Wil jij ook zo’n gave fotoshoot voor je kat? Je kunt er nu één winnen! Check dit blogbericht over de winactie om te zien hoe je mee kunt doen!

Als je niet kunt wachten op de uitslag van de fotoshoot, en nu meteen al meer informatie wil over alle soorten fotoshoots bij Pet Portrait, check dan deze pagina!

Mirjam Romijnmei 8, 2012 - 5:53 pm

Prachtige shoot van wederom prachtige katten. Wat leuk zoals sommige kittens op 1 pootje staan om bij het veertje te kunnen…
Heerlijk om te zien

Sanne Van de Bergmei 8, 2012 - 5:59 pm

Dank je wel mam! :-)

Marije Hooijermei 8, 2012 - 6:03 pm

Super weer, wat een mooie katten. Groot fan van je prachtige dierenfoto’s!

Sanne Van de Bergmei 8, 2012 - 6:08 pm

Dank je wel Marije! Dat vind ik echt onwijs leuk om te horen! Of, beter gezegd: lezen! hihi :-)

Dianamei 8, 2012 - 6:17 pm

Erg gaaf Sanne. Vooral in combinatie met de achtergrond kleur.

Sannemei 8, 2012 - 6:18 pm

Dank je wel Diana! :-)
Groetjes,
Sanne

Mirjammei 8, 2012 - 6:55 pm

Hoi meisje,
Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt van deze speelse kittens.
Het is echt een heel schattig gezicht zoals sommige van deze diertjes gewoon op nog maar 1 pootje staan om bij het veertje te kunnen. Zeer geslaagd…
Liefs van mij
XXX

Sannemei 8, 2012 - 6:59 pm

Dank je wel mam!
Was weer erg leuk om te doen, zo leuk inderdaad om die katjes hun best te zien doen om het speeltje te pakken te krijgen, hihi!
Liefs,
Sanne

Nikoletta Nemethmei 8, 2012 - 9:32 pm

Wow super mooi!

Cissymei 8, 2012 - 10:36 pm

Schitterend . Weet uit ervaring dat het echt niet makkelijk is een bengaal kitten mooi op de foto te krijgen. Goed werk !

Sanne Van de Bergmei 9, 2012 - 6:54 am

Dank je wel! :-)

Sannemei 9, 2012 - 7:55 am

Dank je wel Cissy!
Groetjes,
Sanne

Steffie Friedrichsmei 9, 2012 - 8:07 am

super schöne Fotos, sehr gut gelungen

Annemarie Bennis-Lovinkmei 9, 2012 - 2:59 pm

Grijs vind ik ook mooi! En wat een pracht beesten zijn het <3

Sanne Van de Bergmei 9, 2012 - 6:58 pm

Tnx An! Het zijn inderdaad prachtbeesten!

Carla Janssenmei 9, 2012 - 9:04 pm

Wat een super mooie fotoreportage!! Complimenten

Sanne Van de Bergmei 12, 2012 - 10:46 am

Dank je wel!

Hanneke Meiermei 14, 2012 - 7:56 pm

Oh wat een prachtige tekening hebben deze kittens! Erg mooi gedaan!

Sanne Van de Bergmei 14, 2012 - 8:57 pm

Dank je Hanneke! Ik vind ze zo ontzettend geweldig, die Bengalen :-) Als we ooit ruimte hebben voor een extra vriendje/vriendinnetje voor Brutus en Julius, dan komt er zo één bij!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu