Dierfotografie Leiden – Mijn eigen pythons

Mijn Firefly koningspython mannetje, vorig jaar hier geboren

In alle drukte vergeet ik soms mijn eigen dieren regelmatig op de foto te zetten, en toen ik laatst weer een nieuwe achtergrondkleur binnenkreeg, besloot ik dat dit hét moment was voor een nieuwe fotoshoot voor mijn eigen dieren. Als eerste waren een paar van onze koningspythons aan de beurt.Op de bovenste foto staat Tinkerbell, die jullie misschien herkennen van foto’s uit mijn portfolio. Hij is hier vorig jaar geboren, en groeit momenteel lekker door! Zijn kleur lijkt wel steeds geler te worden, zo gaaf! Zijn vader staat op de foto hieronder. Hij is inmiddels 4 jaar oud, en ook dit jaar verwachten we weer mooie jongen van hem en de dames ;-)

Op de middelste foto hieronder staat het zusje van Tink, die we ook gehouden hebben, omdat we haar mooi vonden. De onderste foto is van één van onze ruilaanwinsten van vorig jaar, Cinny. Zij komt bij een andere hobbyfokker vandaan, die nu één van de andere dochters van onderstaande man in zijn bezit heeft. We zijn erg blij met haar, zij zal een mooie combinatie gaan vormen met Tink zodra ze beide volwassen zijn!

Ik zal binnenkort ook foto’s gaan maken van onze boa constrictors. Daar kwam ik gisteren niet aan toe, omdat Brutus besloot dat ik genoeg slangenfoto’s had gemaakt, en het tijd werd voor een kattenfotoshoot :-) Meer van die foto’s in een ander blogje!

Foto's van mijn eigen koningspythons

Mirjam Romijnmei 30, 2012 - 4:24 pm

Hoi meisje,
Wat heb je deze slangen weer ontzettend mooi op de foto gezet. Ik blijf het prachtig vinden…

Mirjammei 30, 2012 - 5:25 pm

Hoi meisje,
Ik blijf me verbazen over hoe mooi jij de dieren op de foto kunt zetten. Ze lijken allemaal heel ontspannen te poseren voor je. Het zal vast wel zo zijn dat er heel veel foto’s nodig zijn voor de juiste ‘plaat’, maar zo lijkt het niet…
Ik blijf trots, maar dat weet je…
Liefs van mij,
XXXXX

Sanne Van de Bergmei 30, 2012 - 9:47 pm

Tnx mam! :-)

Sannemei 30, 2012 - 10:46 pm

Dank je mam! Deze minishoot was eigenlijk in een minuut of twintig gedaan, haha! Was langer bezig met het neerzetten van de lampen dan met fotograferen, pythons zijn geweldige modelletjes :-)
Liefs,
Sanne

Kreeftjefebruari 17, 2014 - 9:24 pm

Prachtige foto’s!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu