Pet Portrait Dierenfotografie op bezoek bij Omroep West

Pet Portrait Dierenfotografie op bezoek bij Omroep WestPet Portrait Dierenfotografie op bezoek bij Omroep West

Eind september werd ik gemaild door een medewerker van Omroep West, met de vraag of ik misschien mee wilde werken aan het programma Debby en Haar Mannen, voor de Dierendaguitzending. Natuurlijk wilde ik dat! 

Zo gezegd, zo gedaan, en zo zat ik op Dierendag ’s morgens flink zenuwachtig te wachten in de wachtruimte bij de studio van Omroep West. Ik zou ongeveer een half uurtje in de uitzending zijn, en tussen de gedraaide platen door zouden Debby en haar man van de dag mij gaan interviewen. Spannend! Ik ben het als fotograaf helemaal niet gewend om me voor de camera te bevinden, en stiekem vind ik (net als velen met mij) het horen van mijn eigen stem vreselijk. Maar het was zo ontzettend leuk! We kletsten gezellig over mijn werk als dierenfotograaf, en ze hadden wat van mijn werk uitgeprint om in de studio te laten zien. We sloten het stukje af met een mini fotoshoot van Debby’s hondje Flits. Het resultaat daarvan zie je hierboven, en het filmpje kun je hier onder bekijken. Ik hoop dat je hem leuk vindt!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Pet Portrait Dierenfotografie op bezoek bij Omroep West

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu