Pet Portrait Dierenfotografie Evenement: Doggy Treasure Hunt!

Pet Portrait DierenfotografiePet Portrait Dierenfotografie Evenement: Doggy Treasure Hunt!

Op de Facebookpagina had ik het er gisteren al heel eventjes over, en ik heb er eerder over gesproken bij het blogje over de paasactie: de Pet Portrait Dierenfotografie Doggy Treasure Hunt!

Op 22 mei aanstaande organiseer ik dit evenement in de duinen van Noordwijk, en het leukste is: deelname is wederom geheel gratis!

Edit zaterdag 21 mei: De datum is aangepast vanwege het slechte weer wat morgen voorspeld wordt. Helaas zijn we daarvan afhankelijk bij fotografie buiten de deur!
De nieuwe datum is zondag 26 juni, komen jullie dan ook naar de Doggy Treasure Hunt?
Ik baal er ontzettend van dat het morgen niet door kan gaan, ik had er zo naar uitgekeken! Hopelijk kan het eind juni wel gewoon doorgaan, en maken we er dan een supertof feestje van in de duinen van Noordwijk!

Wat is het?

De naam verklapt het al een beetje: ik ga zondag 22 mei 26 juni kleine pakketjes met wat snoepgoed voor de hond en een winnend nummer verstoppen in de duinen bij Noordwijk. Dat winnende nummer geeft recht op een prijs + een mini fotoshoot, die we ter plekke zullen schieten! Tof, toch?

Ik sta met een tafeltje met de prijsjes in de duinen, dus je kunt je nummer direct bij mij inleveren en je hond op de foto laten gaan.

Wat kun je winnen?

Iedere deelnemende hond krijgt sowieso een mini fotoshoot, die we meteen bij het inleveren van het kaartje met het winnende nummer zullen schieten in de duinen. Het winnende nummer geeft daarnaast nog recht op één van de volgende prijzen:

  • Hondenspeeltje
  • Hondensnoepgoed
  • Hondenpuzzel
  • Een 20x30cm afdruk van de foto van de minifotoshoot
  • Cadeaubon ter waarde van €25,-
  • En de Grand Prize: Een fotoshoot t.w.v. €100,-
Wat zijn de spelregels van de Doggy Treasure Hunt?

Deze zijn vrij simpel:

  • De hond is de winnaar, en moet er dus bij zijn bij het ophalen
  • Jullie brengen het kaartje met het winnende nummer naar mijn tafeltje in het duin (kaartje met waar ik precies sta volgt nog, en wordt ook gedeeld op de Facebookpagina)
  • Eén Treasure per familie
  • Inleveren kan alleen op zondag 22 mei 26 juni, van 10.00 tot 13.00

De regels staan ook op het kaartje vermeld.

Mag iedereen meedoen met de Doggy Treasure Hunt?

Natuurlijk! Meedoen aan de Doggy Treasure Hunt is helemaal gratis!

Wel wil ik iedereen vragen om, wanneer je een treasure gevonden hebt, de andere te laten liggen voor anderen. Je mag slechts één treasure per gezin inleveren. Op die manier maakt iedereen kans op een leuke prijs.

Waarom organiseer je dit?

Vooral omdat ik dat leuk vind :-) Natuurlijk levert het ook wat reclame op voor mijn bedrijf, en dat is mijn tweede reden voor het organiseren van deze actie. De foto’s zullen, net als de foto’s van de Paasactie, getoond worden op mijn blog en op diverse social media kanalen.

Komen jullie ook naar de Doggy Treasure Hunt van Pet Portrait Dierenfotografie? Ik heb er zo’n zin in!

—–

Ik heb op Facebook een evenementpagina aangemaakt, waar je kunt aangeven of je meedoet of niet. Natuurlijk ben je dit niet verplicht, maar ik vind het wel erg leuk om van tevoren alvast een klein beetje een idee te hebben van wie meedoet (dan weet ik ook hoeveel prijsjes ik ongeveer zal kunnen meenemen)! :-) Je vind hem hier:https://www.facebook.com/events/987152931376261/

Pet Portrait Dierenfotografie Evenement: Doggy Treasure Hunt!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu