Personal: Op vakantie, met de hond en twee katten

Vakantie januari 2014-52Begin januari zijn Jerome en ik een weekje naar Limburg geweest, even lekker er tussenuit. En natuurlijk waren onze lieve viervoeters mee! Meervoud, want niet alleen Juno was mee, ook onze katten Julius en Brutus gaan altijd mee op vakantie.

Brutus kan niet zo goed alleen thuis blijven, hij stopt dan met eten (zelfs als er meerdere keren per dag iemand langskomt voor hem, hij moet en zal bij ons in de buurt blijven, die lieverd), dus waren we al eerder met de katten op vakantie geweest, maar deze keer was voor het eerst dat ook Juno erbij was. En op vakantie in een bosrijke omgeving is met hond zoveel leuker dan zonder!

Juno had de grootste lol in het Reichswald, net over de grens in Duitsland, en in Nationaal Park de Maasduinen. En waar water is, moet ze altijd even zwemmen, dat vindt ze heerlijk! Ik hou dan altijd mijn camera in de aanslag, omdat ik dat soort actiefoto’s geweldig blijf vinden om te maken :-) Ze duikt alle kanten op, dan weer het water in, dan weer de bosjes, om vanuit de mafste hoeken aan te komen rennen met een nieuwe tak die ze gevonden heeft. Het feit dat ze zo zichtbaar genoot vind ik super!

Brutus en Julius bleven uiteraard de hele vakantie in het huisje dat we gehuurd hadden, maar vermaakten zich daar prima. We hadden een poef voor het raam gezet, zodat ze lekker relaxed liggend naar buiten konden kijken. En aangezien er nogal wat vogels voor de ramen voorbij kwamen, hadden ze constant iets te zien. Dat is weer eens wat anders dan dat saaie balkonnetje hier in Leiden!

Ik heb nu al zin in onze volgende vakantie samen!

Mirjam Romijnfebruari 25, 2014 - 8:57 pm

Wat heerlijk dat niet alleen jullie, maar ook de dieren zo hebben genoten van de vakantie…

Mirjamfebruari 25, 2014 - 9:58 pm

Hey meisje,
Ik wist het natuurlijk allang en ik had de foto’s ook allang gezien, maar het is toch evengoed heel fijn om nog een keer te zien !! dat ook jullie lieve dieren het zo naar hun zin hebben gehad tijdens de vakantie…
En trots blijf ik toch wel,
Liefs van mij,
XXX

Elly Bennisfebruari 25, 2014 - 11:52 pm

Heerlijk om te lezen dat dier en mens zo samen kunnen genieten.

Sannefebruari 26, 2014 - 7:30 am

Dat was inderdaad heel fijn, en geweldig natuurlijk dat zij net zo veel plezier gehad hebben als wij zelf :-)
Groetjes,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu