Hondenfotografie Heemstede – Labrador Juno in het bos

Hondenfotografie Heemstede - Foto van labrador Juno in het Groenendaalse bos

Hondenfotografie Heemstede – Labrador Juno in het bos

Een paar weken geleden waren Laura, Juno en ik in het Groenendaalse bos in Heemstede, om even lekker een eindje te wandelen. Het was heerlijk weer, en ik had mijn camera meegenomen om wat snelle foto’s te kunnen schieten van Juno. En dat is gelukt :-)

Juno kon zich even heerlijk uitleven, met alle andere honden die we tegenkwamen, het water waar ze even lekker in kon zwemmen, en de heerlijke lange paden waar ze keihard op kon rennen. Af en toe had ze gelukkig ook nog even tijd om lief voor mijn foto’s te poseren, en ik heb ook nog een foto van Juno en Laura samen kunnen schieten. Altijd leuk!

Op de heenweg hadden we al gezien dat er krokusjes in bloei stonden langs de weg, dus op de terugweg stopten we daar nog even, om even snel een paar foto’s van Juno tussen de bloemetjes te kunnen maken (vandaar de lijn in de foto, we durfden het niet aan om haar zonder lijn daar te laten zitten, zo vlakbij de weg, en bovendien paste hij stiekem wel geinig bij de paarse bloemetjes, haha!). Het voorjaar is er!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Heemstede?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Hondenfotografie Heemstede – Labrador Juno in het bos
Mirjam Romijnmaart 23, 2014 - 11:34 am

Wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt… fantastisch om te zien… Leuk dat ook Laura er op te zien is…xxx

Mirjammaart 23, 2014 - 12:34 pm

Hey meisje,
Wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt. En zo leuk dat er ook een foto bij zit van Laura samen met Juno. Super leuk…
Trots, maar dat was ik al…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu