Personal: Er is er één jarig…

Hondenfotografie Hillegom - Verjaardag labrador JunoOp 1 april 2013 kreeg ik van Tilly, de eigenaresse van Labradors van Actreon, een telefoontje: de pups komen! Ik had mijn tas al klaar staan, want dit nestje zou bijzonder zijn. In dit nestje zou mijn eigen hondje namelijk zitten!

We hadden van tevoren al afgesproken dat ik een fotoreportage van de bevalling zou gaan maken, als Isha (de moeder van de pups) dat zou accepteren natuurlijk. Ik heb een serie geweldige foto’s van de geboorte van negen prachtige labradorpups gemaakt die avond, die natuurlijk destijds ook op mijn blog geplaatst zijn: geboortereportage labrador pups.

Eind mei 2013 mochten we ons meisje ophalen, en vandaag is ze alweer twee geworden! Wat is de tijd hard gegaan zeg! Ons ‘prinsesje’ zoals we haar regelmatig met een gekke bek noemen, is een geweldige hond geworden, die we voor geen goud meer zouden willen missen. En wat is er dan leuker om haar (met een vette knipoog natuurlijk) als een echt ‘prinsesje’ op de foto te zetten voor haar verjaardag? Zo gezegd, zo gedaan :-)

Juno heeft ontzettend goed naar me geluisterd tijdens het maken van deze foto’s, ik had zelf stiekem niet helemaal verwacht dat ze het kroontje zo goed zou laten zitten, haha! Natuurlijk hebben we, afgezien van de verjaardagsfoto’s, ook nog even snel een paar gewone foto’s van haar gemaakt, voordat ze weer lekker haar eigen ding kon gaan doen.

Stiekem vind ik ze hilarisch geworden, deze foto’s, hihi! Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie of Labrador?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe hondenfotoshoot boeken voor je hond? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Ingrid Ladigesapril 1, 2015 - 7:11 pm

Geweldig!

Linda van der Starapril 3, 2015 - 3:13 pm

Geweldige foto’s!!!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu