Paasactie – Doggy Egghunt in het Groenendaalse bos!

Paasactie bij Pet Portrait - Doggy EgghuntPaasactie – Doggy Egghunt in het Groenendaalse bos!

Aanstaande zondag, op 1e Paasdag, organiseer ik een (al zeg ik het zelf) super tof evenement: een Doggy Egghunt! Ik heb er nu al enorme zin in!

Wat is het?

De naam verklapt het al een beetje: ik ga zondagochtend paaseieren verstoppen in het Groenendaalse bos, en in ieder ei zitten een paar snoepjes voor de hond + een uniek nummer waarmee je gegarandeerd iets kunt winnen! Tof, toch?

Wat kun je winnen?

Iedere deelnemende hond krijgt sowieso een mini fotoshoot in de studio, die we meteen bij het inleveren van het kaartje met het winnende nummer zullen schieten. Het winnende nummer geeft daarnaast nog recht op één van de volgende prijzen:

  • Hondenspeeltje
  • Hondensnoepgoed
  • Hondenpuzzel
  • Een 20x30cm afdruk van de foto van de minifotoshoot
  • Cadeaubon ter waarde van €25,-
  • En de Grand Prize: Een fotoshoot t.w.v. €100,-
Wat zijn de spelregels van de Paasactie?

Deze zijn vrij simpel:

  • De hond is de winnaar, en moet er dus bij zijn bij het ophalen
  • Jullie brengen het kaartje met het winnende nummer naar de fotostudio (Satellietbaan 22-C in Hillegom, er staat een routebeschrijving op het kaartje)
  • Eén ei per familie
  • Inleveren kan alleen op 1e Paasdag, zondag 27 maart, van 10.00 tot 16.30

De regels staan ook op het kaartje vermeld.

Mag iedereen meedoen met de Paasactie?

Natuurlijk! Meedoen aan de Doggy Egghunt is helemaal gratis!

Wel wil ik iedereen vragen om, wanneer je een ei gevonden hebt, de andere eieren te laten liggen voor anderen. Je mag slechts één ei per gezin inleveren. Op die manier maakt iedereen kans op een leuke prijs.

Waarom organiseer je dit?

Vooral omdat ik dat leuk vind :-) Natuurlijk levert het ook wat reclame op voor mijn bedrijf, en dat is mijn tweede reden voor het organiseren van deze paasactie.

Even voor alle duidelijkheid:
In het bos zal zondag niemand aanwezig zijn, ik verstop de eieren ’s morgens vroeg, en van 10.00 tot 16.30 ben ik in de studio om de prijzen uit te delen en foto’s te maken van de winnaars. Wel hang ik info-briefjes op in het bos, en je kunt altijd via Facebook vragen stellen als iets niet helemaal duidelijk is :-)

Komen jullie ook naar de Doggy Egghunt? Ik heb er zo’n zin in!

—–

Ik heb op Facebook een evenementpagina aangemaakt, waar je kunt aangeven of je meedoet of niet. Natuurlijk ben je dit niet verplicht, maar ik vind het wel erg leuk om van tevoren alvast een klein beetje een idee te hebben van wie meedoet! :-) Je vind hem hier: https://www.facebook.com/events/1615306512058097/

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu