Paasactie – Doggy Easter Egg Hunt – Mini fotoshoots

Pet Portrait Dierenfotografie - PaasactiePaasactie – Doggy Easter Egg Hunt – Mini fotoshoots

Op 1e Paasdag schoot ik tijdens de Paasactie van iedere winnaar die een paasei kwam inleveren in de studio een mini fotoshoot, en dat was super leuk om te doen!

De eerste die binnenkwam was Dalmatiër Luna. Ik heb nog niet eerder een Dalmatiër voor mijn lens gehad, erg tof! Ze deed het geweldig, en poseerde de sterren van de hemel. Ook de twee die na haar kwamen, Labradors Yinnee en Yara, poseerden als volleerde hondenmodellen. In hun geval is dat stiekem ook wel een beetje zo, dat volleerd zijn, want Yinnee heb ik vorig jaar al twee keer mogen fotograferen, en Yara tijdens de nestfotoshoot van het nestje waar ze uit komt in februari. Zo leuk om ze weer te zien! Ook Labrador Aukje was een bekende, haar had ik een week daarvoor nog voor mijn lens gehad tijdens de Dier en Baasje fotoshoot die haar baasjes bij me geboekt hadden :-)

Sammie vond het allemaal wat spannender, maar poseerde ook prachtig voor een paar portretjes. ’s Middags kwam Labrador Brody langs, ook een oude bekende van me, hij is een halfbroertje van mijn eigen meisje Juno! Vizsla Chef was de één na laatste die zijn paasei kwam inleveren, en de allerlaatsten waren de leuke kleine zusjes Fien en Floor.

Ik zei het in de behind the scenes-blog al: ik vond het een succes, de paasactie! En ik ga zeker vaker zulke acties organiseren!

Hoe vinden jullie de foto’s van de mini fotoshoots geworden?

Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie-4Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie-6Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie-7Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie-11Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie-13Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie-15

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Hondenfotografie Hillegom?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Paasactie – Doggy Easter Egg Hunt – Mini fotoshoots

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu