Paasactie – Doggy Easter Egg Hunt – Behind the Scenes

Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie - Behind the ScenesPaasactie – Doggy Easter Egg Hunt – Behind the Scenes

De Paasactie van afgelopen zondag was een succes! Slechts 8 van de 25 eieren zijn ingeleverd, maar dat mocht de pret niet drukken, en wat mij betreft is het daarom toch een succes geworden :-) Ik heb gedurende de dag, en tijdens de voorbereidingen, een aantal behind the scenes-foto’s gemaakt, en die wilde ik graag in dit blog met jullie delen!

Het begon allemaal met het uitwerken van het idee, en vervolgens het kopen van de prijsjes. Een gedeelte van de prijzen bestond uit cadeaubonnen, dus die heb ik deze week ontworpen en uitgeprint. Vrijdag heb ik alle eieren zitten inpakken, dat was nog best een heel klusje, maar wel hartstikke leuk!

Zondagochtend ging de wekker al vroeg, ik moest natuurlijk vroeg in het bos zijn om de eieren te verstoppen! Nadat ik dat gedaan had, ben ik naar de studio gegaan om daar de laatste voorbereidingen te treffen, en vanaf 10.00 waren de winnaars welkom. Zoals gezegd zijn er acht eieren ingeleverd, iets minder dan ik gehoopt had, maar ik mag niet klagen :-) De winnaars waren stuk voor stuk ontzettend lieve honden, en ik vond het geweldig om ze te hebben mogen fotograferen tijdens de mini fotoshoots! Die zullen later op het blog verschijnen :-)

De grote prijs van de paasactie, een fotoshoot ter waarde van €100,-, is er helaas niet uit gegaan zondag, dus die zal ik deze week gaan verloten onder de acht ingeleverde paasei-vinders. Houd de Facebookpagina in de gaten!

Ik vond dit geweldig om te doen, en zal zeker vaker zoiets gaan organiseren. Sowieso volgend jaar weer een paasactie met een Doggy Easter Egg Hunt, maar wat dachten jullie in de tussentijd van een Doggy Treasure Hunt, deze zomer?

Prijzen Doggy Easter Egghunt - Pet Portrait Dierfotografie-1Prijzen Doggy Easter Egghunt - Pet Portrait Dierfotografie-3-1Paaseieren - Doggy Easter Egghunt - Pet Portrait Dierenfotografie-1-1Paaseieren - Doggy Easter Egghunt - Pet Portrait Dierenfotografie-2Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie - Behind the Scenes-1Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie - Behind the Scenes-4Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie - Behind the Scenes-9Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie - Behind the Scenes-19Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie - Behind the Scenes-10Pet Portrait Dierenfotografie - Paasactie - Behind the Scenes-16

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu