Paardenfotografie Warmond – Cherished Friend Session voor Waira

Paardenfotografie Warmond - Foto van de Cherished Friend Session voor Waira

Paardenfotografie Warmond – Cherished Friend Session voor Waira

Gistermiddag was ik in het bos bij Huys Warmont in Warmond, voor een prachtige en indrukwekkende Cherished Friend Session voor Waira, het paard van Chantal.

Chantal belde mij afgelopen vrijdagavond met het verhaal dat Waira niet lang meer te leven heeft,  en dat ze heel erg graag nog een fotoshoot voor haar wilde boeken, zodat ze in elk geval nog een herinnering in de vorm van foto’s heeft als Waira er straks niet meer is. Uiteraard wilde ik haar hierbij heel erg graag van dienst zijn, en zo spraken we af voor een fotoshoot, gistermiddag in het bos in Warmond.

We begonnen ontspannen met fotograferen, en maakten zowel prachtige platen van Waira alleen, als met Chantal en Mirjam, die er ook bij was, samen. Omdat we redelijk laat in de middag hadden afgesproken, konden we gebruik maken van een ongelooflijk mooi laagstaand zonnetje, wat zeker in de laatste foto’s voor een onwijs gaaf effect zorgde! Daarnaast was het bos helemaal gehuld in prachtige herfstkleuren, en dat was natuurlijk de perfecte achtergrond voor een serie prachtige foto’s van dit ontzettend lieve en mooie paard!

Waira was nog niet eerder in dit bos geweest, en keek haar ogen uit naar alle mensen die op datzelfde moment in het bos aan het wandelen waren, wat natuurlijk weer zorgde voor een prachtige blik in de foto’s!

Ik vond het een geweldige fotoshoot, en ben zelf erg blij met het resultaat! Ik hoop dat Chantal deze eerste foto’s ook mooi zal vinden! Chantal, bedankt dat ik deze fotoshoot voor jou en Waira mocht verzorgen!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Paardenfotografie? Tof!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je paard? Bekijk dan mijn Portfolio Paardenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Paardenfotografie Warmond – Cherished Friend Session voor Waira
Mark Kayleigh van Rijsbergennovember 12, 2012 - 1:17 pm

Mooie fotos zijn het geworden!

Cheryl Lindennovember 12, 2012 - 1:43 pm

Mooie foto’s, goed gelukt!

Mirjam Romijnnovember 12, 2012 - 2:04 pm

Ach wat prachtig, ik ben hier eigenlijk een beetje stil van, moet dan even terugdenken aan jou en Guus, jaren geleden…
Maar wat een indrukwekkende serie foto´s heb je van Waira gemaakt zeg. Wat is ze mooi zeg. Je hebt ook haar oog zo mooi gevangen… Ik ben onder de indruk…

mnovember 12, 2012 - 3:05 pm

Hey meisje,
Wat heb je dit mooi gedaan zeg. Hiervan ging jouw hart vast sneller kloppen…! Wat is Waira prachtig mooi, en je hebt ook haar oog zo geweldig ´gevangen´. De hele entourage is geweldig en de foto´s zullen een heel mooie herinnering zijn voor Chantal. Ik weet zeker dat ze er heel blij mee is…
Zo trots!!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 4:32 pm

Dank je wel mam! Guus is eigenlijk alweer iets te lang geleden, ik liep zelf gisteren constant met Ulster in mijn achterhoofd. Heftige shoot, maar wel prachtig om te mogen doen, en ik ben zelf erg blij met het resultaat!

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 4:32 pm

Tnx Kayleigh! :-)

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 4:33 pm

Dank je wel!

Esmeralda Luijtennovember 12, 2012 - 4:49 pm

Wat een prachtige foto’s mijn complimenten, en wat een prachtig mooi paard Chantal!

Sanne Van de Bergnovember 12, 2012 - 7:09 pm

Dank je wel!

Danielle Damenfebruari 1, 2013 - 8:30 pm

TOP met hoofdletters

Sanne Van de Bergfebruari 1, 2013 - 8:31 pm

Dank je wel lieverd :-) *knuf*

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu