Paardenfotografie Noordwijk – Dier&Baasje Fotoshoot voor Haflinger Stagor

Paardenfotografie Noordwijk - Foto van de Dier&Baasje Fotoshoot in de duinen van Noordwijk, met Haflinger Stagor

Paardenfotografie Noordwijk – Dier&Baasje Fotoshoot voor Haflinger Stagor

Gisteren was ik bij manege ’t Langeveld in Noordwijk, voor een gezellige Dier & Baasje Fotoshoot voor een ontzettend lieve pony, de Haflinger Stagor. Patty had een fotoshoot cadeau gekregen voor haar verjaardag, en wilde dolgraag met haar favoriete manegepony op de foto. Dus spraken we gisterochtend af op de manege, voor de shoot.

Ik was iets te vroeg, en toen ik aankwam was Patty nog druk in de weer met het borstelen van Stagor, zodat hij er helemaal tiptop uit zou zien voor de shoot. We konden dus eerst nog even gezellig kletsen over paarden, voordat we het bos vlakbij de manege inwandelden om foto’s te gaan maken. Stagor vond het allemaal best een beetje spannend, zo zonder zijn vriendjes van de manege in de duinen rondwandelen, maar hij deed het geweldig, en Patty en hij hebben overduidelijk een erg goede band. Wat zijn ze leuk met z’n tweetjes!

We hadden gelukkig een superlekker weertje, en het bos stond vol met van dat prachtige jonge groen, en dat zorgde alles bij elkaar genomen voor de perfecte ingrediënten voor een geslaagde Dier & Baasje fotoshoot! Ik ben zelf erg tevreden over de foto’s, en ik hoop dat Patty deze eerste foto’s ook mooi zal vinden!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Paardenfotografie? Tof!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je paard? Bekijk dan mijn Portfolio Paardenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Paardenfotografie Noordwijk – Dier&Baasje Fotoshoot voor Haflinger Stagor
Manege 't Langeveldmei 7, 2013 - 3:59 pm

Wat een leuke foto’s! En Stagor is inderdaad erg lief!Leuk dat we nog zulke mooie foto’s hebben op zijn oude dag!

Sanne Van de Bergmei 7, 2013 - 4:25 pm

Super dat jullie ze mooi vinden! Stagor is een schat, en hij is ontzettend mooi! :-)

Mirjam Romijnmei 8, 2013 - 11:51 am

Wat een mooie foto’s zijn dit geworden zeg. Doen me toch een beetje denken aan jouw Guus, een aantal jaar geleden, maar dat zal vast een heel ander paard geweest zijn. Dit zijn in ieder geval heel sfeervolle platen geworden, super mooi en dat licht… heerlijk… Patty zal hier vast heel blij mee zijn.

Mirjammei 8, 2013 - 12:52 pm

Hey meisje,
Wat een mooie foto’s zijn dit geworden zeg. Doen me toch een beetje denken aan jouw Guus, een aantal jaar geleden, maar dat zal vast een heel ander paard geweest zijn. Dit zijn in ieder geval heel sfeervolle platen geworden, super mooi en dat licht… heerlijk… Patty zal hier vast heel blij mee zijn.
Ik ben en blijf trots op je,
liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergmei 8, 2013 - 5:45 pm

Dank je mam! Guus was inderdaad een ander ras, dat was een Fjord :-)

Atie Bemermei 8, 2013 - 7:44 pm

vind deze foto’s ook mooi…maar ik zie liever de foto’s van de hondjes, paarden ben ik eigenlijk een beetje bang van ook als ik bij mijn kleindochter ga kijken naar het paardrijden….

Annemarie Bennis-Lovinkmei 9, 2013 - 7:39 am

Mooie foto’s’! En wat een mooi paard! <3

Sanne Van de Bergmei 9, 2013 - 7:40 pm

Tnx An! En inderdaad, hij is mooi, Stagor :-)

Sanne Van de Bergmei 9, 2013 - 7:41 pm

Dank je wel Atie! Hoewel ik zelf helemaal niet bang ben voor paarden kan ik me er wel iets bij voorstellen hoor, ze zijn per slot van rekening best groot, en als ’t trapt, trapt ’t hard ;-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu