Paardenfotografie Lekkerkerk – Paarden Angel en Miranda

Paardenfotografie Lekkerkerk - Foto van de Dier & Baasje fotoshoot voor paarden Miranda en Angel

Paardenfotografie Lekkerkerk – Paarden Angel en Miranda

In oktober mocht ik een gezellige Dier & Baasje fotoshoot schieten in Lekkerkerk, voor de twee prachtige paarden Angel en Miranda, en hun baasje. We spraken af op de manege waar de twee paarden sinds kort staan, en maakten de foto’s op het terrein van de manege zelf.

Als eerste was Miranda aan de beurt, een al wat oudere maar nog altijd prachtige voskleurige merrie die nog heerlijk koppig kan zijn, en stiekem ook best een beetje ondeugend. Eigenlijk had ze meer interesse in het gras rondom de locatie waar we foto’s aan het maken waren, en geef haar eens ongelijk! Maar gelukkig konden we, met wat geduld, een serie toffe foto’s van haar schieten, zowel van haar alleen als samen met haar bazinnetje.

Hierna was het de beurt aan Angel, het andere paard, een mooie bruine merrie. Ook deze dame heeft een pittig karakter, maar dat maakt haar juist zo leuk ;-) Omdat Angel er stiekem helemaal geen zin meer in had nadat we enkele geposeerde foto’s met haar bazinnetje hadden gemaakt, brachten we haar naar één van de paddocks, waar ze lekker haar eigen gangetje kon gaan. Inmiddels was de zon al aardig gaan zakken, en zodoende kon ik een stel supertoffe foto’s met prachtig licht schieten van dit ontzettend mooie dier.

Ik vond het geweldig om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van Angel en Miranda, en ik hoop dat zij de foto’s mooi vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Paardenfotografie? Tof!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je paard? Bekijk dan mijn Portfolio Paardenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Paardenfotografie Lekkerkerk – Paarden Angel en Miranda
Mirjam Romijnnovember 25, 2014 - 9:12 pm

Een prachtige shoot van twee prachtige paarden… wat een schoonheden…!

Mirjamnovember 25, 2014 - 10:13 pm

Hey meisje,
Ondanks de beperkte ruimte die je hier had, heb je heel mooie foto’s van beide paarden gemaakt. Wat een schoonheden zijn Angel en Miranda… Echt heel mooi…
Trots!!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu