Paardenfotograaf – Fotoshoot voor Lusitano paard Nilo

Paardenfotograaf - Fotoshoot voor Lusitano paard NiloPaardenfotograaf – Fotoshoot voor Lusitano paard Nilo

Begin november was ik bij het prachtige Lusitano paard Nilo op stal op bezoek, voor een gezellige Dier en Baasje fotoshoot. Zijn baasje had deze cadeau gekregen van vriendinnen, zo lief!

Omdat Nilo al op leeftijd is, en niet meer heel erg goed ter been, schoten we de foto’s in de paddock bij de stal. Dat kon prima, want het is daar prachtig! We maakten foto’s van een rustig grazende Nilo, en ook wat geposeerd werk met zijn baasje erbij. Hij onderging het allemaal heel gewillig, vast niet in de laatste plaats vanwege alle lekkere snoepjes en het heerlijke gras wat hij mocht eten tijdens de shoot, hihi!

Nilo is een prachtig dier, en ik vond het geweldig om hem en zijn baasje te hebben mogen fotograferen tijdens deze shoot. Ik ben zelf erg tevreden met het eindresultaat, en ik hoop Nilo’s baasje ook!

Wat vinden jullie van de foto’s?

paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-4paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-1paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-5paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-3paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-11paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-6paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-8paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-10paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-15paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-17paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-9paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-16paardenfotograaf-fotoshoot-voor-lusitano-paard-nilo-19

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Paardenfotograaf? Tof!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je paard? Bekijk dan mijn Portfolio Paardenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Paardenfotograaf – Fotoshoot voor Lusitano paard Nilo

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu