Paardenfotograaf – Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony

Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een ShetlandponyPaardenfotograaf – Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony

In juli mocht ik de prachtige Shetlandpony Chris en zijn Friese paarden-vriendinnetje Katie fotograferen, samen met hun baasje Iris. Iris had ik al eens eerder gefotografeerd, toen met haar ontzettend lieve labradorkruising Fie. En nu wilde ze graag ook een fotoshoot voor de paarden, hartstikke leuk!

We spraken af bij de stallen waar Chris en Katie staan, en wandelden daarvandaan naar een nabijgelegen park, waar we de foto’s zouden gaan maken. Iris heeft Chris een aantal kunstjes geleerd, die ze graag op de foto vereeuwigd wilde zien. Dus daar zijn we mee begonnen, voordat we de geposeerde foto’s van hen samen maakten. Na Chris was het de beurt aan Katie, en hierna maakten we ook nog wat foto’s van hen allebei, samen met Iris en ook samen met Iris en een vriendin.

Ik ben zelf helemaal happy met de gemaakte foto’s, en ik hoop dat Iris dat ook is :-) Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-1Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-2Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-4Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-5Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-12Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-7Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-8Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-11Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-10Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-15Paardenfotograaf - Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony-14

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Paardenfotograaf? Tof!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk, of wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je paard? Bekijk dan mijn Portfolio Paardenfotografie, of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze!

Paardenfotograaf – Fotoshoot voor een Fries paard en een Shetlandpony

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu