Nieuwsbrief + mijn eerste e-book

Nieuwsbrief + mijn eerste e-bookNieuwsbrief + mijn eerste e-book

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Pet Portrait Nieuwsbrief, en om je voor je inschrijving te bedanken, heb ik een tof klein e-bookje geschreven, met 10 tips voor betere foto’s van je huisdier. Dit is de eerste keer dat ik zoiets gemaakt heb, dus laat me vooral weten wat je ervan vindt! En be gentle alsjeblieft, ik ben het schrijven van zulke e-books nog aan het leren ;-)
De planning is om ongeveer 1 keer per maand een mailing te versturen, met daarin het laatste nieuws, links naar de nieuwste blogjes, en ook iedere keer een leuke nieuwsbrief-only tip of aanbieding. Abonneer dus vandaag nog, zou ik zeggen!

* indicates required
Iris Elena Huntinkmaart 16, 2016 - 4:57 pm

Ik heb me zondag aangemeld voor de nieuwsbrief. Super leuk dat je dit gaat doen. Ik had veel aan de tips en ga daar zeker binnenkort iets mee doen

Elly Bennis-Fokmaart 16, 2016 - 8:16 pm

Leuk! Ik pas op honden dus kan het straks leuk uit proberen

Olga van der Venmaart 17, 2016 - 6:11 pm

Ik maak graag foto’s van mijn katten. Ben benieuwd hoe de nieuwsbrief er uitziet.

Mirjam Romijnmaart 17, 2016 - 7:16 pm

Ik wil jouw nieuwsbrief wel ontvangen hoor. Heel graag zelfs.

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu