Nieuw: Workshop Dier en Baas fotograferen – Connectie en Liefde vastleggen

Hondenfotograaf Wassenaar - Beloved Dier en Baasje fotoshoot - Workshop Dier en Baas fotograferen - Connectie en Liefde vastleggenWorkshop Dier en Baas fotograferen – Connectie en Liefde vastleggen

In januari ga ik weer nieuwe cursussen organiseren, waaronder de Basisworkshop Dierenfotografie en de Workshop Honden in Actie Fotograferen, maar ook een hele nieuwe workshop: Dier en Baas fotograferen – Connectie en Liefde vastleggen. Tijdens deze 1-daagse cursus leer je van mij hoe ik te werk ga tijdens het fotograferen van dieren en hun baasjes, hoe ik de baas laat poseren, maar ook hoe ik die prachtige band tussen de twee naar voren laat komen in de foto’s. Er komen (afhankelijk van het aantal inschrijvingen) één of meer baasjes met hun hond naar ons toe tijdens de workshop, en je kunt het geleerde dan meteen in de praktijk brengen.

Meer informatie over deze dag vind je op deze pagina: Workshop Dier en Baas fotograferen. Zie ik je dan?

Hondenfotografie Noordwijk - Foto van de Beloved Dier en Baasje fotoshoot voor bruine labrador Solo en haar baasje

Hondenfotografie Katwijk - Beloved Dier en Baasje fotoshoot in het Panbos-5

 

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu