Nieuw: USB sticks bij Pet Portrait Dierenfotografie

Dierenfotograaf - USB verpakkingen Pet Portrait DierenfotografieNieuw: USB sticks bij Pet Portrait Dierenfotografie

De afgelopen jaren heb ik mijn werk altijd aan de klant aangeleverd op een disc, in een mooi kartonnen hoesje met het logo van Pet Portrait erop, maar de laatste tijd kreeg ik steeds vaker de vraag of ik de foto’s ook op usb-stick kan leveren, omdat veel nieuwe laptops geen disclade meer hebben en mensen hun foto’s dus niet goed konden openen thuis. 

Ik heb dus mooie houten usb-sticks aangeschaft, en ben in mijn naaiatelier gedoken om hier toffe hoesjes voor te maken. En ik moet zeggen: ik ben helemaal in mijn nopjes met het resultaat!

Ze zijn gemaakt van jute, met een kanten voeren, en een katoenen stukje stof op de flap, waar ik met een stempel en textielinkt mijn logo op gedrukt heb. Ik hoef nu alleen nog even een nieuwe stempel te bestellen met mijn nieuwe logo ;-) Een mooi roze lintje eromheen maakt het geheel dicht, en af!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Dierenfotograaf - USB verpakkingen Pet Portrait Dierenfotografie-6Dierenfotograaf - USB verpakkingen Pet Portrait Dierenfotografie-8Dierenfotograaf - USB verpakkingen Pet Portrait Dierenfotografie-7Dierenfotograaf - USB verpakkingen Pet Portrait Dierenfotografie-2

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Dierenfotografie?

Wil je ook zo’n toffe fotoshoot boeken voor je hond of kat, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn dierenfotografie werk? Bekijk dan mijn Portfolio Hondenfotografie voor meer voorbeelden van mijn werk (of bekijk de andere posts hier op het blog!), of check de Informatiepagina voor meer info over tarieven en mijn werkwijze voor Dierenfotografie! Of neem direct contact op om een afspraak te maken natuurlijk :-)

Nieuw: USB sticks bij Pet Portrait Dierenfotografie

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu