Nieuw bij Pet Portrait: Puppy- en Kittenpakketten met cadeaubonnen!

Foto van het roze kittenpakket met cadeaubon

Cadeaubonnen kon je al een poosje bestellen via het online bestelformulier hier op de website, maar vanaf vandaag heb ik daar een aantal supertoffe mogelijkheden aan toegevoegd: speciale puppy- en kittenpakketten!

De pakketten bevatten een halsband, een speeltje, een zakje snoep voor je pup of kitten, en een cadeaubon voor een Dierfotoshoot standaard of voor een Dier & Baasje fotoshoot. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze. De puppypakketten bevatten een flosstouw, en de kittenpakketten een Kitten Kickeroo (mijn volwassen katten zijn helemaal weg van de grote Kickeroo’s!).

Wil je zo’n leuk pakketje met een halsband, een speeltje, en snoepjes winnen? Lees dan verder!

 

Edit 13 februari: De winnaars hebben helaas nooit contact met mij opgenomen, er is inmiddels een nieuwe winnaar voor het kittenpakket, maar het puppypakket is nog niet verloot!

Edit nummer 2, 13 februari: De winnaars hebben zich gemeld! :-)

Het puppypakket in blauw

Winnen, winnen, winnen!

Om te vieren dat deze pakketjes vanaf vandaag verkrijgbaar zijn, heb ik besloten om van ieder pakketje een exemplaar weg te geven! In de pakketjes die je kunt winnen zitten de volgende producten (op onderstaande foto’s staan de beide pakketjes):

In het kittenpakket:

– Grijs/zwart halsbandje

– Zakje snoep

– Kitten Kickeroo in paars

In het puppypakket:

– Bruin halsbandje

– Zakje snoep

– Groen flosstouw

Let op: deze pakketjes bevatten geen cadeaubon!

Wat moet je hiervoor doen?

Simpel: laat hieronder een reactie achter, waarin je mij verteld waarom jij en jouw pup of kitten dit pakketje verdienen te winnen.

Ik kies dan vervolgens een aantal genomineerden, en vervolgens mogen jullie zelf stemmen op de persoon/de reactie waarvan jullie zelf vinden dat die het pakketje verdient!

Laat maar horen dus, ik ben benieuwd! :-)

Arianne de Jongjanuari 8, 2013 - 11:04 am

Kitten Snoopy gaat regelmatig met me mee naar het verzorgingstehuis waar ik werk. Ze slaapt dan in haar mandje bij de dementerende cliënten! Geweldig om te zien wat een effect dat heeft!

Mirjam Romijnjanuari 8, 2013 - 5:12 pm

Als ik een kitten was, zou ik willen dat mijn personeel hier aan mee zou doen… haha… Zo leuk!!

Mirjamjanuari 8, 2013 - 6:13 pm

Heel leuke setjes Sanne, die wij gisteren al hadden bewonderd. Ik kan me zo voorstellen dat heel veel mensen mee willen doen met deze aktie…
Liefs van mij,
XX

Sanne Van de Bergjanuari 9, 2013 - 7:12 am

Haha :-)

Judith Verzijdejanuari 10, 2013 - 9:14 pm

Heb zelf geen hond of kat dus ik wens alle anderen veel plezier en geluk met deze actie! Maar ik deel hem wel, ken genoeg mensen die katten en honden hebben. ;-)

Nicole Groningenjanuari 13, 2013 - 8:26 pm

Zit al een jaar in een nare situatie en m’n hondjes zijn er altijd voor me, onvoorwaardelijk en ze zijn m’n alles. M’n lieve oude chihuahua van 14,5 is m’n held en m’n chihuahua pup van 5 maanden m’n glimlach!

Sanne Van de Bergjanuari 23, 2013 - 9:28 am

Hoi Arianne, er zijn twee inzendingen gekomen op de winactie, eentje voor twee honden, en de jouwe voor Snoopy, dus je hebt het kittenpakket gewonnen! Wil je mij je adresgegevens mailen? info@pet-portrait.nl

Sanne Van de Bergjanuari 23, 2013 - 9:29 am

Hoi Nicole, er zijn twee inzendingen gekomen op de winactie, eentje voor een kat, en de jouwe voor je hondjes, dus je hebt het puppypakket gewonnen! Wil je mij je adresgegevens mailen? info@pet-portrait.nl

shirleyfebruari 12, 2013 - 9:18 pm

mijne lieve poes lily krijgt binnekort kittens, waarvan we waarschijnlijk er eentje van houden..

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu