Nieuw boek én een nieuwe soort fotoshoot in het assortiment!

Nieuw boek én een nieuwe soort fotoshoot in het assortiment!

Nieuw boek én een nieuwe soort fotoshoot in het assortiment!

Wie mijn andere blog ook volgt weet dat ik recent een nieuw demoboek binnengekregen heb voor bruidsreportages, en dat ik daar onwijs blij mee was toen ik hem binnenkreeg (en nog steeds ben, trouwens!). Begin deze week kreeg ik weer een nieuw demoboek binnen, voor Pet Portrait deze keer! Dit boek lanceer ik nu als nieuwe toevoeging aan mijn assortiment, en ik wil dit moment meteen aangrijpen om ook een nieuw type fotoshoot, welke vanaf nu bij mij te boeken is, aan te kondigen, namelijk de Cherished Friend Session.

Wat is nu zo’n Cherished Friend Session, zul je je misschien afvragen. Dit is een speciaal type fotoshoot, voor dieren wiens leven ten einde loopt, door hoge leeftijd of door ziekte. Afscheid nemen van een huisdier is altijd enorm zwaar, en een blijvende herinnering aan je geliefde huisdier kan dan een enorm waardevol iets zijn. Zo’n Cherished Friend Session biedt je die blijvende herinnering, in de vorm van een fotoserie, waarvoor we lekker rustig de tijd nemen. Met een hond gaan we bijvoorbeeld naar zijn favoriete hang-out, en voor een kat blijven we lekker rustig in de woonkamer of in de tuin fotograferen. Een Cherished Friend Session probeer ik altijd zo snel mogelijk nadat je contact met me hebt opgenomen in te plannen (binnen een week is mijn streven), omdat het, vooral na diagnose van een ziekte, plotseling hard kan gaan. Na afloop van de sessie bewerk ik de foto’s na zoals bij alle andere fotoshoots, en worden ze vervolgens in zo’n prachtig boek zoals op de foto’s verwerkt (zonder logo, overigens). Ook krijg je de foto’s zoals altijd op een dvd thuisgestuurd. Meer informatie over de Cherished Friend Sessions kun je vinden op de Informatie / Tarieven-pagina.

Uiteraard is dit fotoboek ook los te bestellen bij alle andere fotoshoots! Het heeft mooie dikke pagina’s (circa een milimeter dik), en er is gebruik gemaakt van de zogenaamde layflat techniek, waardoor foto’s op een volgende pagina kunnen doorlopen zonder hinderlijke onderbreking in het midden. Het komt standaard met 20 pagina’s, maar dit aantal is naar wens uit te breiden, en de foto’s kunnen gedrukt worden op meerdere papiersoorten. Uiteraard kan ik het demoboek meenemen naar je fotoshoot, zodat je het eens rustig kunt doorbladeren!

 

Mirjam Romijnapril 26, 2012 - 7:21 pm

Geweldig initiatief, dat Cherished Friend Session. En een prachtig boek erbij… Lekker bezig hoor.
Liefs van mij XX

Sanne Van de Bergapril 26, 2012 - 7:39 pm

Tnx mam! :-)

mirjamapril 26, 2012 - 8:22 pm

Hoi meisje,
Wat heb je weer voor moois bedacht; een Cherished Friend Session.
Geweldig idee hoor. En je nieuwe boek is ook echt prachtig mooi.
Je bent echt heel goed bezig…
Liefs van mij,
XX

Sanneapril 26, 2012 - 8:40 pm

Dank je wel mam! Ik hoop dat iedereen er zo over zal denken :-)
Ben er zelf in elk geval erg blij mee, en trots op!
Liefs,
Sanne

Tilly Ammerlaanapril 27, 2012 - 7:10 am

Wat een goed idee!!

Annemarie Bennis-Lovinkapril 27, 2012 - 7:31 am

Wat gaaf! Heel mooi zo’n cherished friend session! Super mooi idee!

Sanne Van de Bergapril 27, 2012 - 4:08 pm

Dank je wel Tilly! :-)

Sanne Van de Bergapril 27, 2012 - 4:08 pm

Tnx An!

Ivo Goessensmei 1, 2012 - 5:05 pm

Mooie actie ! Goed over nagedacht !

Sanne Van de Bergmei 1, 2012 - 5:15 pm

Dank je wel!

Margot van den Berg Photographymei 1, 2012 - 5:21 pm

Mooi nieuw product Sanne. Iets waar mensen nog jaren wat aan kunnen hebben, volgens mij hadden sommige vrienden van mij graag zo iets gehad op het moment dat het slecht ging met hun dier. Heel veel succes ermee en natuurlijk vooral veel mooie fotosessies gewenst.

Sanne Van de Bergmei 1, 2012 - 5:27 pm

Dank je wel Margot! Ik hoor inderdaad vaker zulke dingen, ik hoop hiermee mensen iets moois te kunnen geven wat een klein beetje troost en een boel herinnering oplevert

Nicoleoktober 14, 2012 - 8:41 pm

Hoi
Wat een mooi idee dat boek… ik vind je fotos erg mooi.
Ik vroeg mij af of je deze soort sessie ook doet als een hondje nog niet op sterven is.
Ik heb een 14 jaar oude chihuahua, al bejaard dus en krijg over een week een pup erbij.
Zou graag wel zo een soort cherished friend session willen van hun beide, omdat ik niet weet hoelang de oudste nog bij me zal zijn en ze graag beide op hun best zou willen herinneren.
Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Sanneoktober 15, 2012 - 9:21 am

Hoi Nicole,
Dank je wel voor de complimenten!
Ik zal je vanavond even mailen, dat is denk ik iets makkelijker :-)
Groetjes,
Sanne

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu