Nestfotoshoot – voor pups en kittens

foto van een nestfotoshoot voor Akita pups


Nestfotoshoot – Voor nestjes pups en kittens

Een nestfotoshoot, speciaal voor nestjes pups of kittens, en hun moeder. Het ideale pakket voor kennels, catteries en andere fokkers die mooie professionele foto’s willen van hun nestjes!

Net als bij de andere pakketten kom ik voor deze fotoshoot, als je dat wil, graag aan huis met mijn studioapparatuur, zodat de pups of kittens niet hoeven te reizen en lekker met hun moeder in de eigen omgeving kunnen blijven. Na afloop krijg je de foto’s op een cd thuisgestuurd.

Voor Nestfotoshoots zijn twee verschillende opties beschikbaar:

 

OPTIE 1 – NESTFOTOSHOOT IN DE STUDIO IN HILLEGOM:

Jullie komen naar de studio in Hillegom, die van alle gemakken voorzien is en waar we alle ruimte hebben om de kleintjes rustig en ontspannen op de foto te zetten. Er zijn diverse mandjes en andere accessoires aanwezig in de studio.

€170,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

 

OPTIE 2 – FOTOSTUDIO-AAN-HUIS:

Ik kom bij jullie thuis, en bouw bij jullie in de woonkamer mijn studioapparatuur op voor de nestfotoshoot. Op die manier hoeven de pups of kittens niet te reizen, en zijn ze in hun eigen omgeving.

*let op! Wanneer er erg veel pups in het nest zijn is het soms handiger om naar de studio te komen zodat we ook foto’s van alle pups samen kunnen maken. Dit lukt niet aan huis i.v.m. het formaat van de mobiele fotostudio. Een rijtje van acht slapende labradors bijvoorbeeld, zoals hieronder, is enkel in de studio te realiseren*

€210,-, inclusief standaard nabewerking en de foto’s op een cd, en inclusief afdrukken ter waarde van €10,-*

 

 

 

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, reiskosten binnen een straal van 50 kilometer rond Leiden (hierbuiten reken ik €0,25 per gereden kilometer) en verzendkosten van de cd. Ik werk op basis van aanbetaling van 25% van het totaalbedrag, zodra dit bedrag overgemaakt is, is je reservering definitief. Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bij een studiofotoshoot zit het gebruik van één achtergrondkleur inbegrepen, voor eventuele extra kleuren wordt €20,- extra in rekening gebracht. Meer info over achtergrondkleuren vind je hier: klik!
Een gemiddelde fotoshoot:
  • Duurt circa 3 uur
  • Kan uitlopen, ik neem altijd ruim de tijd om ervoor te zorgen dat alle dieren zich lekker op hun gemak voelen
  • Komt binnen één tot twee dagen na de shoot als ‘Preview-post’ op het blog, zodat je vast een paar foto’s kunt zien
  • Heb ik binnen één tot twee weken nabewerkt, waarna de cd jouw kant op komt
  • Kun je, nadat ik de foto’s nabewerkt heb, online bekijken op een persoonlijke pagina met een webshop erbij, waar je dan meteen die €10,- nabesteltegoed kunt besteden!

 

Menu