Leuke alternatieven voor het laten zien van je foto’s

Hondenfotograaf Leiden - Labrador retriever pup Freyja - Leuke alternatieven voor het laten zien van je foto'sLeuke alternatieven voor het laten zien van je foto’s

Toffe platen verdienen het om tentoongesteld te worden, vind je ook niet? Als je net een serie gave foto’s van je geliefde hond, kat of ander dier hebt laten maken, dan is niets leukers dan ze een mooi plekje in je huis geven. Maar dit hoeft lang niet altijd in een traditioneel lijstje te zijn!

Hieronder geef ik wat inspiratie voor het tentoonstellen van je favoriete foto’s van je ‘furry friend’:

  • Heb je een moderne inrichting? Dan is een dibond of een xpozer erg gaaf om aan de muur te hebben. Houd bij je keuze in het formaat van je product rekening met het formaat van de muur waar het komt te hangen. Een 50x70cm dibond komt lang niet zo mooi tot zijn recht op een grote muur waar een dibond van 80×120 veel beter zou staan. Uiteraard kan ik je hierbij van advies voorzien :-)
  • Als rustiek en chic meer je stijl is, dan is een print op hout een toffe optie, of is het ophangen van losse prints aan een dun koord met kleine wasknijpertjes misschien een leuk idee
  • Voor de creatieve types: maak je eigen lijstjes! Dat is veel toffer dan de standaard lijstjes van Xenos of Blokker, toch? Mocht je daar toch niet zo’n zin in hebben, dan is het wellicht een goed idee om lekker veel verschillende lijstjes te gebruiken, in allerlei vormen en kleuren. Vul de hele muur!
  • Wil je liever helemaal niets aan de muur, maar wil je wel graag de foto’s in huis laten zien? Denk dan eens aan een coffee table boek! Geprint op mooi fine art papier misstaat dit in geen enkel interieur, en iedereen zal het boek graag willen doorbladeren :-)

Wat je ook kiest, wees lekker creatief! Je hebt foto’s laten maken van je geliefde viervoeter omdat je zoveel om hem of haar geeft, en dat mag best terugkomen in je interieur :-)

Bovenstaande foto van Freyja komt binnenkort heel groot bij ons aan de muur te hangen. Ik zal er dan even een paar foto’s van maken, en die hier bijvoegen!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu