Kattenfotografie Zoetermeer – Fotoshoot voor drie Maine Coon katten

Kattenfotografie Zoetermeer - Fotoshoot voor drie Maine Coon kattenKattenfotografie Zoetermeer – Fotoshoot voor drie Maine Coon katten

Half november was ik bij de baasjes van de drie prachtige Maine Coons Xara, Boomi en Twister thuis, voor een gezellige fotoshoot voor dit mooie drietal. Hun baasje had de fotoshoot cadeau gekregen van haar collega’s, zo lief!

Nadat ik mijn studio spulletjes opgezet had, en de katten eventjes de tijd gehad hadden om aan mij en mijn apparatuur in hun territorium te wennen, begonnen we met fotograferen. De bijdehandste van het stel, Twister, was als eerste aan de beurt. Hij poseerde de sterren van de hemel, en leek te willen solliciteren naar de functie van Holland’s Next Cat Model ;-) Na hem was zijn vriendje Boomi aan de beurt. Boomi vond het allemaal wat spannender, maar kon met wat geduld en voldoende knuffels toch overgehaald worden eventjes mooi op het achtergrondpapier te blijven liggen.

Als laatste was Xara aan de beurt, en zij had er stiekem niet zo heel veel zin in. Gelukkig konden we ook haar overhalen om eventjes op het papier te blijven, en maakten we zo een toffe serie foto’s van dit leuke drietal.

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de baasjes van deze ontzettend mooie Maine Coons, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotografie Zoetermeer of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Zoetermeer – Fotoshoot voor drie Maine Coon katten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu