Kattenfotografie Waddinxveen – Brits Korthaar kat en een Konijn

Kattenfotografie Waddinxveen - Foto van de fotoshoot voor Brits Korthaar kater Rosso, en konijn Molly

Kattenfotografie Waddinxveen – Brits Korthaar kat en een Konijn

Vorige week donderdag was ik bij de baasjes van Brits Korthaar kater Rosso thuis, voor een fotoshoot van hun lieveling. Ook konijn Molly mocht mee op de foto, altijd leuk :-)

We begonnen met foto’s van Rosso, die, zeker nadat we hem met een speeltje het papier op gelokt hadden, wel even wilde poseren voor de foto. Zitten wilde hij liever niet (hoewel ik uiteindelijk wel een paar zittende foto’s van hem heb kunnen schieten), maar liggen en mooi staan deed hij helemaal geweldig. Wat een lieverd! Ook de actiefoto’s konden we prima maken, want Rosso is heerlijk speels, en sprong enthousiast naar zijn favoriete speeltje, een oranje visje.

Na Rosso was het de beurt aan Molly, het konijn. Zij vond het allemaal wat spannender, en had er stiekem niet zo veel zin in. Maar toch hebben we wel een aantal toffe foto’s van haar kunnen schieten, gelukkig! Toen ze weer haar eigen ding mocht doen, sprong ze er stampvoetend vandoor. Diva ;-)

Ik vond het hartstikke leuk om met dit leuke duo en hun baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes van Rosso en Molly deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Kattenfotografie Waddinxveen of Fotoshoot kat?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe shoot boeken voor je kat? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of neem contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Waddinxveen – Brits Korthaar kat en een Konijn
Tamara ten Bergeapril 28, 2014 - 4:31 pm

Fantastisch! Super mooi geworden! :)

Mirjam Romijnapril 30, 2014 - 6:48 pm

Wat een heerlijke shoot zeg, zo leuk zulke speelse dieren… En lief ook! Heel mooi gedaan!

Mirjamapril 30, 2014 - 7:49 pm

Hey meisje,
Wat een heerlijke shoot om te zien. Zo lief, zulke speelse dieren… en ik zie het diva gedrag van het konijn na afloop al helemaal voor me haha…
Ik heb er weer van genoten.
Trots, altijd!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu