Kattenfotografie Purmerend – Fotoshoot voor een Maine Coon en een Ragdoll

Kattenfotografie Purmerend - Foto van de fotoshoot voor Maine Coon Kenzo en Ragdoll Diesel

Kattenfotografie Purmerend – Fotoshoot voor een Maine Coon en een Ragdoll

Gisteren was ik in Purmerend, voor een gezellige fotoshoot voor de katten van Kelly, Maine Coon Kenzo en Ragdoll Diesel. Kelly mailde mij een poosje geleden, dat ze als verrassing voor haar vriend foto’s wilde laten maken van hun twee prachtige katten. En gisteren was het zover!

We begonnen met een grijze achtergrond, en we maakten eerst een aantal foto’s van Diesel. Diesel is een heerlijke knuffelkont, en wilde best poseren voor de foto, maar vond de achtergrondrol ook wel heel erg interessant. Dit resulteerde in een crash in het papier en een zwaar geamuseerde Diesel ;-)

Kenzo vond het allemaal iets spannender. Hij wilde best knuffelen, maar op het papier zitten vond hij best een beetje eng, dus hebben we er uiteindelijk maar even een deken bij gepakt. Daar ging hij wel heerlijk ontspannen op liggen, en dus konden we gelukkig toch nog een mooie serie foto’s van hem schieten. Op de cremekleurige achtergrond, die we hierna gebruikten, wilde hij gelukkig ook nog wel even zonder deken zitten.

Wat een mooie katten zijn het, allebei! En ontzettend lief, dus de fotoshoot was geweldig om te doen. Ik hoop dat Kelly deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je gezocht op Kattenfotografie Purmerend of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Purmerend – Fotoshoot voor een Maine Coon en een Ragdoll
Mirjam Romijndecember 7, 2013 - 5:46 pm

Prachtige shoot van twee heel mooie katten…

Mirjamdecember 7, 2013 - 6:47 pm

Hey meisje,
Wat mooi weer. Ik zie de crash al helemaal voor me… haha…
De eerste foto, met deken, vind ik heel erg mooi, de kleur van de deken past heel mooi bij de kat.
Ik ben en blijf o zo trots hoor meisje,
Liefs van mij,
XXX

Mieke Bonsangdecember 7, 2013 - 9:55 pm

Wat een prachtige foto’s!

Ilse Vissermei 29, 2014 - 2:50 pm

Prachtig! Kijk, die wil ik nu ook!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu