Kattenfotografie Oude Wetering – Fotoshoot voor twee katten

Kattenfotografie Oude Wetering - Fotoshoot voor twee kattenKattenfotografie Oude Wetering – Fotoshoot voor twee katten

Eind februari was ik bij de baasjes van Phoxy en Minoes thuis, voor een gezellige fotoshoot van dit lieve duo. Hun baasjes hadden de shoot enkele weken daarvoor bij me geboekt, en nu was het zover. Tof!

Eerst zette ik, zoals altijd, rustig op mijn gemak mijn apparatuur op in de woonkamer, en konden de twee katten rustig kennismaken en een beetje wennen aan mijn aanwezigheid. Ze zijn allebei best een beetje verlegen, dus die tijd hadden ze ook wel nodig :-) Vervolgens begonnen we met fotograferen, eerst was Phoxy aan de beurt. Omdat hij liever niet op de vinyl ondergrond die ik mee had wilde poseren, pakten we de favoriete deken van de twee erbij, en lieten we ze daarop zitten. Dat werkte prima! Phoxy, en daarna zijn zusje Minoes ook, wilde nu wel poseren voor de foto. Gelukkig maar!

Ik vond het super om kennis te hebben mogen maken met deze schattige broer en zus, en om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor hun baasjes. Ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotografie Oude Wetering of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Oude Wetering – Fotoshoot voor twee katten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu