Kattenfotografie Oud-Beijerland – Twee Ragdolls en een Brits Korthaarmix

Kattenfotografie Oud-Beijerland - Foto van de fotoshoot voor Ragdolls Shadow en Beer

Kattenfotografie Oud-Beijerland – Twee Ragdolls en een Brits Korthaarmix

Afgelopen zaterdag was ik in Oud-Beijerland, bij de baasjes van de prachtige katten Shadow, Beer en Bliksem thuis, voor een fotoshoot van dit geweldige trio. We begonnen met de lichtblauwe achtergrond, en de ontzettend schattige Brits Korthaarmix Bliksem was als eerste aan de beurt. Hoewel, aan de beurt… Ze besloot uit zichzelf vast op het papier te gaan liggen toen ik nog bezig was met opzetten, dus mocht zij als eerste. Lekker dier ;-)

Beer, één van de twee Ragdolls, was als tweede aan de beurt. Beer wilde best poseren, maar dan het liefst wel languit liggend, en bij voorkeur ook heerlijk soezend met zijn oogjes dicht. Beer is een heerlijk relaxte kater, maar gelukkig kregen we het wel voor elkaar om die prachtige blauwe ogen van hem te fotograferen. Shadow, de andere Ragdoll, was als laatste aan de beurt op de blauwe achtergrond, en hij is al net zo mooi als zijn twee vriendjes. Hij heeft dezelfde prachtige blauwe ogen als Beer, en die pasten natuurlijk geweldig bij de achtergrond!

Nadat we ook van beide Ragdolls samen een paar foto’s hadden gemaakt, wisselden we naar de grijze achtergrond, en fotografeerden we ieder nog een keertje individueel. Ook hierop maakten we weer een paar foto’s van de twee katers samen, Bliksem wilde liever in haar eentje op de foto. Wel schoot ik van haar nog een paar hele lieve foto’s waarbij ze druk aan het spelen was, zo schattig!

Ik vond het geweldig om met deze drie mooie en lieve katten en hun baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes van Shadow, Beer en Bliksem deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je gezocht op Kattenfotografie Oud-Beijerland of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Oud-Beijerland – Twee Ragdolls en een Brits Korthaarmix
Suzanne Leenenfebruari 18, 2014 - 4:24 pm

Mooi!! Mooie katten ook :-)

Sylviafebruari 18, 2014 - 9:07 pm

Fantastisch! Helemaal verliefd op de prachtige foto’s van mijn lieve schatjes :)
Zit er met grote blijdschap naar te kijken en kan er geen genoeg van krijgen! Helemaal gelukkig!!!!!!!

Dank je wel

Mirjam Romijnfebruari 19, 2014 - 6:34 pm

Prachtige shoot van een stel prachtige katten… Super gedaan!

Mirjamfebruari 19, 2014 - 7:35 pm

Jeetje wat een mooie foto’s weer zeg! En die lichtblauwe achtergrond, zo mooi, precies dezelfde kleur als de ogen van de ragdolls. Ook de grijze achtergrond is heel mooi, en natuurlijk is de britse korthaar net zo lief als de ragdolls…
Ik ben trots!
Liefs van mij,
XXX

Nicoline Sandwijkmaart 10, 2014 - 12:15 pm

Prachtig heb zelf ook 2 ragedolls kon ik ze maar zo op de foto krijgen. M, complimenten

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu