Kattenfotografie – Neocat Wereldshow in Houten

Kattenfotografie - Foto van de Neocat Wereldshow in Houten

Kattenfotografie – Neocat Wereldshow in Houten

Gisteren was ik in Houten om de Neocat Wereldshow te bezoeken, een kattenshow waaraan ruim 900 katten en hun liefhebbende baasjes deelnamen. Het was een gezellige drukte, en tussen al het kattenschoon viel dan ook genoeg te fotograferen!

Bovenstaande kat, Oosters korthaar fan die ik er ben, viel mij direct op. Wat een mooi dier! Ik heb geen idee of hij/zij ook daadwerkelijk in de prijzen gevallen is, maar ik heb dankbaar van het moment dat deze kat gekeurd werd gebruik gemaakt om even een paar platen te schieten. Uiteraard waren meer rassen goed vertegenwoordigd, en heb ik veel prachtige Noorse Boskatten (een andere favoriet van mij) gezien, veel Brits Kortharen, maar ook minder veel gehouden rassen zoals de Abessijn met z’n prachtig gekleurde vacht, de Sphynx en andere naakte kattenrassen, de Turkse Angora met z’n prachtige lange vacht, en vele anderen. We keken onze ogen uit!

Onderweg naar de uitgang vond ik bij één van de verkoopstandjes nog een andere kat: een pluche versie van Simon’s Cat, en die kon ik natuurlijk niet laten staan! Hij heeft de hele weg terug naar huis op het dashboard van de auto gestaan ;-) (zie mijn Instagramfoto)

De Neocat Wereldshow was zeker de moeite van het bezoeken waard, en we gaan zeker volgend jaar weer kijken!

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen een shoot boeken voor je kat? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of neem contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie – Neocat Wereldshow in Houten
Mirjam Romijnjanuari 29, 2013 - 8:50 am

Jij, als echte kattenliefhebber, hebt natuurlijk echt je ogen uitgekeken. Een beetje als een kind in een snoepwinkel. Voldoende mooie dieren omhanden om een heel mooie reportage te maken…

Sanne Van de Bergjanuari 29, 2013 - 8:06 pm

Het was inderdaad een beetje als een snoepwinkel, hihi! Erg leuk!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu