Kattenfotografie Mijnsheerenland – Fotoshoot voor Brits Korthaar katten

Kattenfotografie Mijnsheerenland - foto van de fotoshoot voor vier Brits Korthaar katten

Kattenfotografie Mijnsheerenland – Fotoshoot voor Brits Korthaar katten

Vorige week was ik in Mijnsheerenland, bij Ilse van Cattery Essentials thuis, voor een fotoshoot voor haar Brits Korthaar katten (en ook een piepklein beetje voor haar andere twee schatten van katten!). Ze had de shoot een poosje geleden bij me geboekt, en vorige week was het dan zover.

We begonnen de shoot met de mooie Athena, die het stiekem wel leuk scheen te vinden om voor eventjes kattenmodel te zijn. Ik kon op mijn gemakje een serie foto’s van haar schieten, en we werden getrakteerd op zowel mooie statige poses als speelse, helemaal top dus!

Vervolgens was het de beurt aan Diëgo, de kater van het stel. Hij is nog erg jong, en heerlijk speels. Ook hij vond het allemaal wel leuk geloof ik, en vooral alle aandacht die hij kreeg kon hem wel bekoren ;-) Hierna was Bodhiva aan de beurt, en hoewel zij het allemaal wat spannender vond, en eigenlijk liever niet op het papier wilde zitten, konden we haar met een speeltje en wat catnipspray toch zover krijgen, gelukkig!

Bodhiva’s moeder Shiva was als laatste van de Brits Kortharen aan de beurt, en ook zij poseerde de sterren van de hemel. In eerste instantie was ze (heel begrijpelijk) wat terughoudend, maar toen ze eenmaal doorhad dat er niets engs ging gebeuren vond ze het allemaal wel prima.

Ook van de twee Europees Kortharen van Ilse hebben we een paar foto’s geschoten, en toen zat de shoot er alweer op. Ik vond het geweldig om met deze ontzettend mooie en lieve katten, en hun baasje, kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat Ilse deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Kattenfotografie Mijnsheerenland of Fotoshoot kat?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe shoot boeken voor je kat? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of neem contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Mijnsheerenland – Fotoshoot voor Brits Korthaar katten
Ilse Visserjuli 16, 2014 - 8:51 am

Wow! Helemaal fantastisch zijn ze geworden Sanne, top gedaan! De sterspelers Athena en Diëgo springen er goed uit maar ook de twee foto’s van moeder en dochter in actie zijn leuk geworden, je ziet zo leuk die lieve mooie buikjes van ze:-) Fijn dat we Diaz en Freya toch ook nog een plekje in de spotlight hebben gegeven, ze horen er tenslotte ook bij. Ik ben superblij met de foto’s Sanne!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu