Kattenfotografie Maassluis – Fotoshoot voor twee Maine Coon katten

Kattenfotografie Maassluis - fotoshoot voor twee Maine CoonsKattenfotografie Maassluis – Fotoshoot voor twee Maine Coon katten

Eind november was ik bij de eigenaresse van twee prachtige Maine Coon katten, Merlin en Rocky, thuis, voor een gezellige fotoshoot voor haar twee prachtige viervoeters. Ze had de shoot enige tijd daarvoor geboekt, en wilde hem graag aan huis laten plaatsvinden. Met katten is dat geen enkel probleem, en zo gezegd, zo gedaan.

Nadat ik mijn mobiele fotostudio in de woonkamer had opgezet, en Merlin en Rocky eventjes de tijd hadden gehad om aan mij en mijn spullen te wennen, begonnen we met fotograferen. Merlin was als eerste aan de beurt, en na hem Rocky. Beide hebben ze de sterren van de hemel geposeerd, en werkten ze heel fijn mee. Ik kon binnen no-time een lekker veelzijdige serie foto’s van hen schieten, en aangezien het van die heerlijk makkelijke katten zijn, hebben we ook nog wat toffe foto’s met een kerst thema gemaakt. We zaten destijds immers redelijk vlak voor de kerstperiode :-)

Ik vond het super om deze fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor het baasje van deze twee prachtige katten, en ik hoop dat zij blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotografie Maassluis of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Maassluis – Fotoshoot voor twee Maine Coon katten
Marthy Onderwaterfebruari 20, 2016 - 4:07 pm

Erg mooi!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu