Kattenfotografie Leiden – De katten van Dierentehuis Stevenshage, deel 2

Kattenfotografie Leiden - Foto van de fotoshoot voor de katten in het asiel in Leiden

Afgelopen zondag was ik weer bij Dierentehuis Stevenshage, om er wederom namens Rescue Photo foto’s te maken van de aanwezige asielkatten. Een groot aantal had ik vorige week al gefotografeerd, en deze keer was de tweede ruimte aan de beurt.

Als eerste was de gezellige zwart-witte poes Myla aan de beurt, die alles prima vond zolang ze maar aandacht, snoepjes en iets te spelen kreeg. En daar kan voor gezorgd worden natuurlijk! Ze ging heerlijk languit op het achtergrondpapier liggen, en haar fotograferen was dan ook een fluitje van een cent :-)

Na Myla was het de beurt aan Freddo, een heerlijk eigenwijze maar ontzettend aanhankelijke zwarte poes, en de laatste hier op het blog is Jeroen. Jeroen is een prachtige cyperse kater, ietwat gereserveerd, maar toch wel nieuwsgierig naar alles wat er om hem heen gebeurd, en snoepjes zijn helemaal interessant natuurlijk! Van hem schoot ik bovenstaande foto, mijn persoonlijke favoriet van de dag.

Ik hoop dat ook deze schatten van katten snel een baasje zullen vinden!

Wil je ook zo’n gave shoot boeken voor je kat? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar meer van mijn werk? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of boek vandaag nog een shoot via het contactformulier!

Mirjam Romijnjanuari 16, 2013 - 11:22 pm

Oh ik hoop echt dat jouw bijdrage er mede voor zal zorgen dat deze schatjes heel snel een heerlijk thuis zullen hebben. Ze verdienen het allemaal zo… Ontzettend lieve shoot!!

Mirjamjanuari 17, 2013 - 12:24 am

Hey meisje,
Wat heb je dit ook weer mooi gedaan. Al die lieve dieren verdienen het om zo snel mogelijk weer een lief baasje te vinden, die fijn voor ze zal zorgen en heel veel van ze gaat houden…
Die Jeroen, die vind ik ook wel heel leuk, kijkt zo heerlijk snugger uit zijn mooie groene oogjes…
Hopelijk helpt jouw bijdrage weer mee om voor hen heel snel een thuis te vinden…
Ik ben zo trots…!
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergjanuari 17, 2013 - 6:52 am

Dank je wel mam! Je andere dochter heeft trouwens geweldig geholpen zondagmiddag :-)

Mirjam Romijnjanuari 17, 2013 - 8:20 am

Was Laura mee? Wat ontzettend leuk om dit een keertje met haar samen te hebben gedaan…!

Sanne Van de Bergjanuari 17, 2013 - 2:21 pm

Jep, die was mee :-) Was gezellig!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu