Kattenfotografie IJsselstein – Dier & Baasje fotoshoot voor twee poezen

Kattenfotografie IJsselstein - Foto van de fotoshoot voor de twee poezenzusjes Moppie en Pukkie

Kattenfotografie IJsselstein – Dier & Baasje fotoshoot voor twee poezen

Gistermiddag was ik in IJsselstein, voor een gezellige Dier&Baasje fotoshoot voor twee ontzettend lieve, maar ook heerlijk eigenwijze poezenzusjes op leeftijd, Moppie en Pukkie. De dames zijn nu 11 jaar, en hun baasje Marielle wilde graag een fotoshoot voor hen en haarzelf boeken. Zo gezegd zo gedaan, en zo stonden we gistermiddag bij hen in de woonkamer dit stel poezenmeiden te fotograferen.

We begonnen de shoot met Pukkie, die eigenlijk helemaal niet zo’n zin had om te poseren. Knuffelen en in haar mandje liggen, dat wilde ze uiteraard wel, dus besloten we haar met mandje en al op de blauwe achtergrond te zetten. Met onderstaande foto, waarbij ze met haar pootjes over elkaar en een air van ‘Ik ben de directrice’ in de camera kijkt, als gevolg. Wat een lekker dier ;-)

Moppie had al die tijd nog liggen slapen, maar werd op een gegeven moment ook wel wat nieuwsgierig naar wat we aan het doen waren. Zeker de catnipspray, mijn ultieme omkoopwapen, deed het bij haar enorm goed! Ze ging heerlijk op het papier liggen rollen, wat natuurlijk ontzettend schattige foto’s oplevert!

Naast deze foto’s hebben we ook een aantal foto’s met Marielle erbij gemaakt, en hebben we de dames naast elkaar in hun mandjes op het papier gezet om bovenstaande foto, en de onderste foto, te maken. Het feit dat het twee dezelfde mandjes zijn, en deze twee poezen zo op elkaar lijken, maakte dit tot één van mijn favoriete foto’s uit de serie. Ik vond het een ontzettend leuke fotoshoot, en ben zelf erg happy met het eerste resultaat. Marielle, bedankt dat ik deze shoot voor jou en de dames mocht verzorgen, ik hoop dat jullie het ook leuk vonden, en dat je deze eerste foto’s mooi zult vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotografie IJsselstein of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie IJsselstein – Dier & Baasje fotoshoot voor twee poezen
Mirjam Romijnfebruari 4, 2013 - 5:11 pm

Hoi meisje, wat een heerlijke poezenplaatjes weer. Ze staan er allemaal geweldig mooi op hoor, en de blauwe achtergrond is weer helemaal prachtig gekozen bij de kleur van de dames op leeftijd… Wat een beauty’s…

Sanne Van de Bergfebruari 4, 2013 - 5:18 pm

Dank je wel mam! Zulke lieve poezenmeiden, dit! :-)

Liesbeth Parlevlietfebruari 4, 2013 - 5:42 pm

Hoe gaaf is de foto van de directeur?! Gave serie!

Sanne Van de Bergfebruari 4, 2013 - 5:43 pm

Die pootjes over elkaar doen ’t ‘m hè? :-) Dank je Liesbeth!

Mirjamfebruari 4, 2013 - 6:14 pm

Hey meisje,
Wat is dit ook weer mooi zeg! Het lijkt in eerste instantie wel alsof er een spiegel staat, waarin je de reflectie van slechts één poes ziet. Zo identiek lijkt het! De dames lijken inderdaad heel erg op elkaar, voor mij niet van elkaar te onderscheiden.
Prachtig kleurt je achtergrond bij hun vachtjes…
Ik vind het weer een heel mooie shoot en ik geloof oprecht dat Marielle hier heel blij mee zal zijn.
En ik, ik ben gewoon nog steeds heel trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Mariellefebruari 4, 2013 - 8:35 pm

Wow, wat een mooie foto’s! Dit is echt super, dank je wel Sanne! Erg leuk verslag ook. Op dit moment liggen ze, uiteraard, ook weer lekker in hun mandjes, dus erg leuk dat we daar foto’s van hebben. Eigenwijze katjes die in eerste instantie niet zonder mandje op de foto willen, leveren dus ook erg gave foto’s op! En gelukkig had je nog een omkoopwapen bij je. Heel erg bedankt!!

Maria van Dijkfebruari 4, 2013 - 9:03 pm

Oh Sanne wat zijn ze weer erg leuk, die twee mandjes en dat ze precies contra van elkaar liggen. Ook de andere foto waarbij ze allebei in de mandjes en vrijwel hetzelfde richting camera kijken. Begrijpelijk dat ze jouw favorieten zijn.

Sanne Van de Bergfebruari 5, 2013 - 8:23 am

Dank je wel Maria! Het feit dat ze zo op elkaar lijken vond ik hier zo cool, je ziet in één oogopslag dat het zusjes zijn :-)

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu