Kattenfotografie Hoogmade – Fotoshoot voor drie katten (en een baardagaam)

Kattenfotografie Hoogmade - Foto van de fotoshoot voor poezen Misty, Moundy en Zoë

Kattenfotografie Hoogmade – Fotoshoot voor drie katten (en een baardagaam)

Gisteren was ik in Hoogmade, voor een gezellige fotoshoot voor de drie katten van Alina. Alina nam vorige week contact met mij op om een shoot te boeken voor Misty, Moundy en Zoë, haar drie prachtige kattendames, en gelukkig konden we al heel snel afspreken voor de shoot, leuk!

We begonnen de shoot lekker ontspannen met de makkelijkste van de drie, de prachtige grijze Zoë. Zoë vond het allemaal reuze interessant, en vooral de omkoopbrokjes waren erg spannend :-) Vooral het mugshot-achtige portretje (tweede hieronder, je mist eigenlijk alleen nog het bordje met de nummers, hihi), vind ik geweldig geworden. Wat een heerlijk dier! Zoë vond het allemaal zo interessant, dat we haar zelfs maar eventjes buiten de kamer hebben geplaatst toen de andere twee dames aan de beurt waren, omdat ze niet meer uit de spotlight weg te slaan was! Het is zo’n lieverd!

Misty, de mooie cyperse poes hierboven op de foto, was als tweede aan de beurt. Misty had iets meer tijd nodig om de situatie te overzien, maar was met wat brokjes en een speeltje ook al snel omgekocht en omgetoverd in een waar kattenmodel. De foto hierboven, waarbij ze als een echte directrice heel bijdehand de camera in gluurt, is mijn persoonlijke favoriet van de shoot. Ondertussen was ook Moundy al aan het kijken wat we allemaal aan het doen waren. Zij vond het allemaal best een beetje eng, en durfde eigenlijk niet zo goed op het achtergrondpapier te gaan staan. Gelukkig kregen we ook haar, met wat geduld, snoepjes en speeltjes, uiteindelijk toch zover dat ze het wel eventjes aandurfde, en heb ik een paar prachtige platen van haar kunnen schieten terwijl ze heerlijk over het papier aan het rollen was, en zichzelf aan het wassen was.

Tegen het einde van de shoot hebben we nog eventjes de achtergrondrol verwisseld voor een frisgroene, en ook daar nog wat foto’s van Misty en Zoë op gemaakt, en tussendoor heb ik stiekem ook nog de erg leuke baardagaam van het gezin, Beau, op de foto gezet. Ik vond het een erg geslaagde shoot, en ben zelf erg tevreden over dit eerste resultaat. Alina, bedankt dat ik deze shoot voor jou en je kattendames mocht verzorgen, ik hoop dat jij de eerste foto’s ook mooi zult vinden!

Tussendoor heb ik stiekem ook nog een paar platen geschoten van de prachtige en erg lieve baardagaam van Alina, genaamd Beau. Is ze geen ontzettend schatje? Ze kijkt zo lekker bijdehand de camera in! Ik ben fan :-)

Heb je gezocht op Kattenfotografie of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Hoogmade – Fotoshoot voor drie katten (en een baardagaam)
Alina Vd Hulst-v Wieringenfebruari 26, 2013 - 5:20 pm

WOW!!! Echt heel mooi! Daar zijn we echt heel blij mee :D Bedankt! En ook een leuke blog heb je geschreven ;) Super leuk allemaal!!

Sanne Van de Bergfebruari 26, 2013 - 8:42 pm

Yay! Super dat je ze mooi vindt! :-) Heel graag gedaan!

Mirjam Romijnfebruari 27, 2013 - 12:56 pm

Hey meisje, wat staan alledrie deze kattendames heerlijk op de plaat zeg. Het zijn weer ontzettend mooie foto’s geworden en ik lees hieronder dat Aline er in ieder geval helemaal blij mee is. Kon ook niet missen vind ik zomaar… Maar ik moest echt eerst even scrollen om te zien wat een ‘Baardagaam’ was… toen wist ik het weer…

Mirjamfebruari 27, 2013 - 1:57 pm

Hey meisje,
Wat heb je weer een heerlijke shoot gemaakt. Wat een prachtige dames zijn het alledrie en volgens mij weten ze het ook nog. Hoe ze in de camera kijken, zo van; ik hou jou in de gaten hoor… Hartstikke mooi gevangen…
En die baardagaam, ik weet niet wat ik daarvan moet denken, maar de foto is super…
Ik blijf het hoor, trots.
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Bergfebruari 27, 2013 - 5:11 pm

Dank je wel mam!

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu