Kattenfotografie Hillegom – Kattenfotoshoot in de studio voor drie Siamezen

Kattenfotografie Hillegom - Kattenfotoshoot in de studio voor drie SiamezenKattenfotografie Hillegom – Kattenfotoshoot in de studio voor drie Siamezen

Eind februari waren de drie prachtige Siamese katten Lady, Snowy en Moody samen met hun baasjes bij me op bezoek, voor een gezellige kattenfotoshoot in de studio.

Nadat we de dames eerst rustig de tijd hadden gegeven om de studio op hun gemakje te verkennen en bekijken, begonnen we met fotograferen op de cappuccino kleurige achtergrond. We begonnen met het fotograferen van Snowy, maar wisselden tussendoor steeds van kat, zodat geen van de drie te lang op het papier hoefde te blijven zitten, en ze allemaal tussendoor lekker hun eigen ding konden blijven doen. Snowy vond het allemaal wel prima, en poseerde als een waar kattenmodel de sterren van de hemel. Lady vond het ook wel goed om te poseren voor de camera, maar Moody vond het allemaal stiekem best wel spannend. We namen daarom lekker uitgebreid de tijd voor de shoot, om ervoor te zorgen dat alledrie de dames zoveel mogelijk op hun gemak bleven en ze niet het gevoel kregen dat ze geforceerd werden. En dat werkte prima! We konden al snel een toffe serie foto’s schieten van deze prachtige katten, en we kregen het zelfs voor elkaar om Lady en Snowy samen te laten poseren. Super!

We sloten de fotoshoot af met enkele portretjes voor een gekleurde achtergrond, en de baasjes van Lady, Snowy en Moody kozen hiervoor de lichtblauwe achtergrond. Deze past geweldig bij de mooie ogen van deze katten, vinden jullie ook niet?

Ik vond het geweldig om kennis te hebben mogen maken met deze drie prachtige Siamese katten en hun baasjes, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Kattenfotografie of Kattenfotoshoot in de studio?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot in de studio boeken voor je kat? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of neem contact op via het contactformulier!

Patricia Poorter-Vosmaart 26, 2015 - 11:03 pm

Hoi Sanne we hebben genoten met de katten familie. Het geduld wat jij hebt met onze eigenwijze Siamese is ongelofelijk. De foto’s zijn super geworden het overtreft onze verwachtingen.
Dank wel voor deze leuke dag
Patty Marcel Lady, Snowy ,Moody

pattymaart 27, 2015 - 12:07 am

Hoi Sanne we hebben genoten met de katten familie. Het geduld wat jij hebt met onze eigenwijze Siamese is ongelofelijk. De foto’s zijn super geworden het overtreft onze verwachtingen.
Dank wel voor deze leuke dag
Patty Marcel Lady, Snowy ,Moody

Lisette Langeveldmaart 29, 2015 - 3:37 pm

Hypnotiserend mooie katten zeg!

Ina Poorterseptember 1, 2015 - 10:03 am

Patty wat leuk die fotoos van die katten hoe doeje dat gr

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu