Kattenfotografie Hillegom – Katten fotoshoot Timmy en Amy

Kattenfotografie Hillegom - Foto van de katten fotoshoot voor Timmy en Amy, in de studio

Kattenfotografie Hillegom – Katten fotoshoot Timmy en Amy

In december waren de twee erg gezellige katten Timmy en Amy bij mij op bezoek in de studio, voor een gezellige katten fotoshoot. Hun baasje had de shoot enkele weken daarvoor bij me geboekt, omdat ze graag eens wat mooie foto’s van hen samen en van ieder apart wilde hebben. Zo gezegd, zo gedaan!

Nadat we de katten eerst rustig de tijd hadden gegeven om de studio te verkennen, begonnen we met het fotograferen van Timmy, de meest relaxte van de twee. Waar Amy het allemaal nog best een beetje spannend vond, en eigenlijk geen zin leek te hebben om op het achtergrondpapier plaats te nemen, vond Timmy het allemaal wel prima. Hij poseerde binnen no-time de sterren van de hemel, en we hadden al gauw een aantal hele gave platen van hem.

Voor Amy bleek dat het een goed idee was om er een mandje bij te halen, zodra ze daarin kon zitten voelde ze zich een stuk veiliger, en wilde ze wel poseren voor de camera. Wat een lief klein meisje is ze toch! Ook samen ging het een stuk beter, want met grote broer Timmy naast haar was het ook allemaal een stuk minder spannend. Gelukkig hebben we ook van Amy, en van Amy en Timmy samen, een aantal hele toffe foto’s kunnen schieten, en was de fotoshoot een succes :-)

Ik vond het super om deze shoot te hebben mogen verzorgen voor het baasje van deze twee geweldige karakters van katten, en ik hoop dat ze de foto’s mooi vindt!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Kattenfotografie of Katten fotoshoot?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe shoot boeken voor je kat? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of neem contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Hillegom – Katten fotoshoot Timmy en Amy
Mirjam Romijnfebruari 12, 2015 - 4:57 pm

Heel mooi zijn deze zwarte katjes… Ze staan er helemaal trots op zeg… Leuk hoor…

Mirjamfebruari 12, 2015 - 5:59 pm

Hey meisje,
Wat staan deze twee zwartjes er mooi op zeg. Ze zijn duidelijk trots op wie en wat ze zijn, en dat mag, want ze zijn prachtig… Vooral die met het witte befje en de witte pootjes, Amy?, vind ik prachtig…
Mooie shoot weer!
Trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu