Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee Ragdoll kittens

Kattenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Ragdoll kittens Dave en Fluff

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee Ragdoll kittens

Afgelopen week waren er niet alleen pups op bezoek in de studio, maar ook de twee superlieve en schattige Ragdoll kittens Dave en Fluff. Hun baasje had een fotoshoot bij me geboekt om haar duo op de gevoelige plaat vast te laten leggen nu ze nog zo klein zijn, ze zijn namelijk pas 13 weken oud.

En ondernemend dat ze zijn! Nadat ze losgelaten waren in de studio om die eens op hun gemakje te kunnen verkennen voordat we aan de slag zouden gaan met foto’s maken, ging het duo heel dapper op onderzoek uit. Alles moest eventjes bekeken worden, en samen onderzochten ze ieder hoekje van de studio. Hierna begonnen we met fotograferen, op de lichtblauwe achtergrond, omdat die zo mooi past bij hun mooie blauwe ogen. Dave was als eerste aan de beurt, en stiekem wilde hij niet zo graag in z’n eentje op de foto. Hij wilde liever rond blijven kijken samen met zijn zusje, en geef hem ook eens ongelijk ;-)

Gelukkig kregen we het wel voor elkaar om een aantal mooie foto’s van hem te schieten, en ook van hen samen konden we een serie toffe foto’s maken. Fluff is de meest ondernemende van het stel, en zij schoot er dan ook steeds vandoor om weer verder te gaan met haar ontdekkingstocht door de studio. Zo schattig!

Zoals eerder gezegd is Fluff de meest ondernemende van de twee, en zij wilde dan ook heel graag haar springkunsten laten zien op het papier, dus konden we behalve de zittende en liggende foto’s, ook wat actiefoto’s van haar maken. Altijd leuk!

Ik vond het super om met Fluff, Dave en hun baasjes kennis te hebben mogen maken, en ik hoop dat de baasjes van deze twee erg mooie katten blij zullen zijn met deze eerste foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Kattenfotografie of Fotoshoot kat?

Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe shoot boeken voor je kat? Check dan mijn Portfolio Kattenfotografie, of neem contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee Ragdoll kittens
Suzanne Groeneveldjuli 27, 2014 - 10:32 am

Hoi Sanne,

Ze zijn echt heel leuk geworden. Die achtergornd kleur is echt ook heel mooi! We zijn er nu al heel blij mee :) Heel benieuwd naar de rest! X

Mirjam Romijnjuli 27, 2014 - 12:29 pm

super mooi allemaal… en die ogen… om helemaal van te smelten…

Mirjamjuli 27, 2014 - 1:30 pm

Hey meisje,
Wat een beauty’s zijn dit. Wat is dit prachtig. De ogen van deze twee matchen geweldig met de achtergrond en komen daardoor nog mooier uit…
Trots, en dat blijf ik…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu