Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee kittens

Kattenfotografie Hillegom - Fotoshoot voor twee kittens

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee kittens

Begin juli waren de twee ontzettend schattige kittens Zazou en Zoey met hun baasje bij me op bezoek in de studio, voor een fotoshoot. Zij had de shoot een poosje daarvoor bij me geboekt, en wilde de foto’s graag gemaakt hebben nu ze nog zo jong en klein zijn. Kan geregeld worden natuurlijk!

Het grote voordeel van zo jong al een fotoshoot doen, is dat je dan foto’s hebt van een periode uit het leven van je huisdier die nooit meer terugkomt, maar ook dat veel kittens de fotostudio veel gemakkelijker accepteren als volwassen katten. Die zijn vaak toch net iets meer gehecht aan hun eigen omgeving :-)

Nadat Zazou en Zoey eventjes de tijd hadden gehad om te wennen aan de studio, begonnen we met fotograferen. Wat deden ze het geweldig! Niet alleen hebben we een groot aantal toffe foto’s van iedere kat individueel kunnen maken, maar ook een aantal van hen samen. Ook hebben we nog een aantal foto’s van hen in de houten emmer en in wat mandjes gemaakt, voor de afwisseling.

Zijn ze niet ongelooflijk schattig, deze twee? Ik vind van wel!

Heb je gezocht op Kattenfotografie Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor twee kittens

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu