Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Ragdolls Ziva en Boris

Kattenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Ragdoll katten Boris en Ziva

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Ragdolls Ziva en Boris

Afgelopen donderdag was Suzanne bij mij in de studio, met haar twee prachtige Ragdoll katten Ziva en Boris, voor een fotoshoot voor haar twee schatten. Ik had Suzanne al eens eerder ontmoet, tijdens de fotoshoot voor de katten van haar moeder in Sassenheim, en toen Suzanne mij mailde om een afspraak te maken voor haar eigen katten was ik direct enthousiast, het zijn zulke mooie katten!

Nadat de katten even op hun gemakje de studio hadden bekeken, gingen we aan de slag met fotograferen, en was Boris als eerste aan de beurt. We gebruikten eerst de cappucinokleurige achtergrond, en wisselden, nadat we van zowel Boris als Ziva foto’s individueel als van hun samen hadden gemaakt naar de lichtgrijze achtergrond. Ziva wilde de camera heel graag even van dichtbij bekijken, en dat leverde mijn favoriete foto van de hele serie op, eentje waarbij ze enorm dichtbij staat en megagrote ogen lijkt te hebben. Geweldig :-)

Ik vond het geweldig om wederom een fotoshoot te hebben mogen verzorgen voor de katten van dit ontzettend gezellige gezin, en ik hoop dat zowel Suzanne als haar moeder ook deze foto’s weer mooi zullen vinden!

Heb je gezocht op Kattenfotografie Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Ragdolls Ziva en Boris
Maria van Dijkseptember 14, 2013 - 5:15 pm

Die grijze achtergrond is heel mooi, de ogen lijken er nu helemaal uit te springen! En jouw favoriet is ook de mijne, prachtig, ogen als schoteltjes!

Suzanne Leenenseptember 14, 2013 - 5:16 pm

Super mooi! Goed gedaan! Ben blij met het resultaat :-)

Mirjam Romijnseptember 15, 2013 - 5:47 pm

Oohh die mooie blauwe ogen… Wat prachtig zeg. De close-up is super, je ziet de paraplu’s van je lampen weerkaatst…

Mirjamseptember 15, 2013 - 6:49 pm

Hey meisje,
Wat een machtig mooie dieren zijn dit. Ik ben helemaal weg van de mooie blauwe ogen. Wat leuk dat er eentje zo nieuwsgierig was om even de camera van heel dichtbij te inspecteren… En dan die weerkaatsing in de ogen… Wat een mooie shoot weer.
Ik ben en blijf o zo trots,
Liefs van mij,
XXX

Angela van der Zeeseptember 25, 2013 - 2:19 pm

wouw prachtige fotos zeg !

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu