Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Maine Coons Sjakie en Lotje

Kattenfotografie Hillegom - Foto van de fotoshoot voor Maine Coons Lotje en Sjakie

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Maine Coons Sjakie en Lotje

Gisteren mocht ik weer twee prachtige katten fotograferen in de studio: Maine Coons Lotje en Sjakie. Mieke, hun baasje, mailde mij laatst om de shoot te boeken voor haar twee ontzettend mooie en lieve katten, en gisteren was het zover :-) 

Nadat de twee eerst even een poosje rustig de kans hadden gekregen de studio te onderzoeken, begonnen we met foto’s maken. Eerst van Lotje, de bijdehandste van het stel. Terwijl Sjakie van een afstandje zat toe te kijken poseerde zij al snel de sterren van de hemel. Gelukkig konden we met een hoop knuffels, snoepjes en lieve woorden ook Sjakie zover krijgen om te poseren voor de camera. Hij vond het best een beetje spannend, en snapte niet zo goed wat dat gekke zwarte ding was wat ik steeds optilde en voor mijn gezicht hield. Dat ding, mijn camera dus, was maar raar geloof ik ik ;-) Gelukkig hebben we wel heel wat mooie platen van deze prachtige rode kerel kunnen schieten!

Dit was mijn laatste fotoshoot voor dit jaar (Wat klinkt dat dramatisch he! De eerste voor volgend jaar staan alweer gepland, gelukkig), en wat super om een geweldig jaar af te kunnen sluiten met een fotoshoot voor twee van zulke mooie katten! Ik heb er enorm van genoten, en vond het super om met Sjakie, Lotje en hun baasje kennis te hebben mogen maken. En natuurlijk hoop ik dat Mieke deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je gezocht op Kattenfotografie Hillegom of Kattenfotoshoot, en ben je zo op mijn website terecht gekomen? Tof!

Allereerst: welkom! Wil je meer weten over mijn werk, of wil je meteen zo’n toffe kattenfotoshoot boeken voor je kat? Je bent meer dan welkom in de studio, maar ik kom ook graag aan huis voor fotoshoots voor katten. Mocht je nog vragen hebben, neem ook dan vooral contact met me op! Ik beantwoord al je vragen graag :-) En check in de tussentijd ook mijn Portfolio Kattenfotografie eens, of neem meteen contact op via het contactformulier!

Kattenfotografie Hillegom – Fotoshoot voor Maine Coons Sjakie en Lotje
Mieke Bonsangdecember 22, 2013 - 6:37 pm

Waaahhh Sanne, wat een prachtige foto’s! Ben trots op mijn 2 doerakjes. Vooral op Sjakie, want die vond het maar niks. Maar dankzij jouw kennis, ervaring en geduld zijn het supermooie foto’s geworden, dank je wel!!

Wiebe Van Braam Morrisdecember 22, 2013 - 6:51 pm

Mooie foto’s hoor, ben benieuwd naar de rest

Marja van der Eerdendecember 22, 2013 - 7:16 pm

Oh wat mooi zeg, ben heeeeel erg benieuwd naar de rest.

Mirjamdecember 23, 2013 - 7:50 am

Hey meisje,
Je hebt ze weer super mooi neergezet. Zo heerlijk ontspannen… Je zou niet zeggen dat het allemaal eigenlijk heel spannend was…
Ik ben en blijf supertrots op je…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij op Instagram

@petportraitnl

Menu